Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep nu a avut de ales şi a ratat şansa importantă: "Retragerea este împotriva tuturor instinctelor şi aspiraţiilor mele"

Simona Halep nu a avut de ales şi a ratat şansa importantă: "Retragerea este împotriva tuturor instinctelor şi aspiraţiilor mele"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a confirmat, vineri, că nu va participa la Roland Garros, turneu de grand slam pe care l-a câştigat în 2018, din cauza accidentării suferite la Roma.

Simona Halep: "Retragerea dintr-un Grand Slam este împotriva instinctelor şi aspiraţiilor mele de sportiv"

"Cu inima grea anunţ retragerea mea de la Roland Garros, anul acesta. Din păcate, leziunea la muşchiul meu stâng are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera, iar perioada este prea scurtă. Retragerea dintr-un Grand Slam este împotriva tuturor instinctelor şi aspiraţiilor mele de sportiv, dar este singura decizie corectă de luat. Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristeţe, dar îmi voi concentra energia pe recuperare, rămânând pozitivă şi întorcându-mă pe teren imediat ce va fi sigur să o fac. Roland Garros 2022, vin pentur tine! A bientot (n.r. - pe curând, în franceză", a scris ea pe reţelele de socializare.

Locul ei pe tabloul principal va fi luat de jucătoarea italiană Jasmine Paolini, locul 91 WTA.

Halep a câştigat French Open în 2018 şi a mai disputat două finale, în 2014 şi 2017.

La revenirea în România, după ce a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, la 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu germana Angelique Kerber, Halep a declarat că şasele de ajuca la French Open sunt foarte mici şi că  obiectivul ei este să fie aptă pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc din 23 iulie.

Este totuşi probabil ca Simona Halep să se refacă înaintea turneului de la Wimbledon (28 iunie-11 iulie), competiţie pe care a câştigat-o în 2019.

Afla mai multe despre: simona halep roland garros 

viewscnt
Articole similare