Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep nu revine pe locul unu WTA nici dacă va câştiga turneul din Dubai. Calcule

Simona Halep nu revine pe locul unu WTA nici dacă va câştiga turneul din Dubai. Calcule

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 7-5, pe ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 23 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

Pentru calificarea în sferturi la Dubai, Simona Halep a fsot recompensată cu 190 de puncte WTA. În clasamentul la zi Simona ajunge la 5.727 de puncte.

Naomi Osaka, ocupanta locului unu în clasamentul WTA, a fost eliminată în turul doi, ceea ce o avantajează pe Simona Halep, care mai poate recupera o parte din diferenţa din clasament

Simona Halep nu are puncte de apărat la Dubai, Naomi Osaka a părăsit competiţia în turul doi, ceea ce înseamnă că românca va putea reduce semnificativ diferenţa din clasament.

Tu toate acestea, Halep nu o poate depăşi pe niponă în clasament în eventualitatea în care va se va impune la Dubai. Naomi Osaka are 6.871 de puncte, în timp ce Halep ar acumula maxim 6.437 de puncte în cazul în care ar câştiga trofeul în Emirate.

Lupta pentru locul unu WTA s-ar putea tranşa la Indian Wells, 6 martie. Naomi Osaka a câştigat anul trecut şi va avea de apărat 1.000 de puncte, în timp ce Simona Halep a pierdut în semifinale si va avea de apărat doar 380 de puncte, ceea ce înseamnă că românca porneşte cu vantaj faţă de japoneză.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare