Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, parteneriat de vis! Poate juca cu unul dintre starurile din tenis la proba de dublu mixt de la Wimbledon

Simona Halep, parteneriat de vis! Poate juca cu unul dintre starurile din tenis la proba de dublu mixt de la Wimbledon

Simona Halep

Comentarii

Înainte de participarea la Wimbledon, turneul sezonului pe iarbă, Simona Halep reînnoadă rivalitatea cu Maria Sharapova.

Rusoaica de 32 de ani a jucat săptămâna trecută primele sale două meciuri după o pauză de 6 luni după care i-a făcut o invitaţie lui Andy Murray să joace la dublu mixt la Wimbledon. Numai că şi Halep a intrat pe fir şi a declarat că nu ar spune nu unui parteneriat cu britanicul la turneul de la Londra.

Andy Murray a revenit şi el săptămâna trecută după o pauză tot de jumătate de an după o operaţie la şold şi a câştigat turneul de dublu de la Queen’s alături de Feliciano Lopez. Murray a anunţat că va juca la Wimbledon la dublu şi dublu mixt dar că încă nu are o parteneră după ce a fost refuzat de noul lider mondial la fete, Ashleigh Barty.

“Dacă apucăm să discutăm şi să decidem acest lucru, mi-ar plăcea să joc alături de el. Sunt fana lui şi mereu mi-a plăcut să îl urmăresc jucând. Sunt foarte bucuroasă că s-a întors pe teren şi că a început să câştige trofee, e chiar uimitor. Abia aştept să îl văd jucând din nou şi la simplu pentru că merită“, a declarat Halep pentru SkySports.

Afla mai multe despre: simona halepandy murraywimbledon 

viewscnt
Articole similare