Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep poate reveni pe primul loc WTA în următoarele 3 săptămâni. Avantajul uriaş pe care îl are în faţa Carolinei Wozniacki!

Simona Halep poate reveni pe primul loc WTA în următoarele 3 săptămâni. Avantajul uriaş pe care îl are în faţa Carolinei Wozniacki!

Tenis

Comentarii

Caroline Wozniacki a fost eliminată prematur de la turneul din Sankt Petersburg. Daria Kasatkina a trecut cu 7-6, 6-3 de liderul 1 mondial. Această înfrângere a danezei o ajuta pe Simona Halep, în lupta pentru locul 1 mondial.

Turneul următor, cel de la Doha o avantajează pe Simona Halep deoarece ea nu a participat în 2017 la acest turneu, în vreme ce Wozniacki a jucat finala în faţa Karolinei Pliskova, pierdută în două seturi, scor 3-6, 4-6. În acest moment, Wozniacki are 7.965 de puncte,i ar Halep are 7.715.

În aceste condiţii, Wozniacki are de apărat 305 puncte şi trebuie să ajungă cel puţin în semifinale pentru a nu pierde punctajul. Orice victorie a Simonei Halep la acest turneu înseamnă micşorarea diferenţei faţă de Wozniacki. Aşadar, Simona poate deveni noul număr 1 WTA dacă va reuşit să câştige un meci în plus faţă de sportiva din Danemarca!

Turneul de la Doha este programat între 12 şi 18 februarie. 

 

Afla mai multe despre: halepteniswozniackinumarul 1 wta 

viewscnt
Articole similare