Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinale la Wimbledon: "Joc cel mai bun tenis al meu pe iarbă!"

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinale la Wimbledon: "Joc cel mai bun tenis al meu pe iarbă!"

Tenis

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a trecut în două seturi de Shuai Zhang, scor 7-6, 6-1.

Simona a revenit spectaculos în primul set, după ce a fost condusă cu 4-1, iar ulterior a dominat cu autoritate meciul.

Acesta este cel mai bun rezultat pentru Simona Halep în acest an, la un grand slam. Ea a mai jucat în penultimul act la All England Club în 2014.

"Am luptat foarte mult, chiar dacă am fost condusă cu 4-1. Ştiam că va lovi foarte tare, cu toată forţa. Am mai jucat cu ea şi ştiam că va fi un duel dificil pentru mine. Am energie, mă simt proaspătă şi încrezătoare, joc cel mai consecvent cel mai bun tenis al meu pe iarbă şi mă bucur de el. Nu mă uit la meciul adversarelor, dar o să fiu gata pentru semifinale. Am timp şi mă voi pregăti ca atare pentru următorul meci", a declarat Halep îmediat după meci.

Simona Halep, locul 7 WTA, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (4), 6-1, pe jucătoarea chineză Shuai Zhang, locul 50 WTA.În semifnale, Halep va întâlni învingătoarea partidei Svitolina - Muchova.
 

viewscnt
Articole similare