Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, prima reacţie după ce a "desfiinţat-o" pe Kuzmova! Cum a încercat să-i ridice moralul adversarei

Simona Halep, prima reacţie după ce a "desfiinţat-o" pe Kuzmova! Cum a încercat să-i ridice moralul adversarei

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, miercuri, cu socrul de 6-0, 6-0, pe jucătoarea Viktoria Kuzmova din Slovacia, locul 46 WTA, calificându-se a doua oară consecutiv în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Halep a reuşit una dintre cele mai facile victorii din carieră, în care a cedat doar 12 puncte şi a încheiat întâlnirea în 44 de minute.

La finalul confruntării, Simona Halep a precizat că s-a simţit excelent pe teren şi a încercat să-i ridice moralul adversarei din Slovacia, precizând că s-a aflat şi ea în situaţii similare, în care jocul nu i-a ieşit deloc.

"Nu cred că a fost cel mai bun meci al ei, e un turneu mare, nu e uşor să joci în faţa adversarilor de top. M-am aflat şi eu în această poziţie. Am jucat cel mai bun tenis al meu şi m-am simţit foarte bine pe teren.



A fost bine pentru mine (n.r. că s-a jucat cu acoperişul tras), meciul a fost mai rapid. Asta mă ajută din punct de vedere al stilului de joc. Am dominat meciul, am simţit fiecare lovitură, sunt foarte fericită.

Am meci de dublu azi, va trebui să mai joc puţin, dar am început foarte bine ziua. Mă bucur să mă întorc în sferturi, e unul dintre turneele mele preferate"
, a completat actualul loc 3 WTA.

 În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea dintre australianca Ashleigh Barty, locul 9 WTA, şi Iulia Putinţeva din Kazahstan locul 43 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensată la Madrid cu un premiu de 160.920 de euro şi cu 215 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organziat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns tot în sferturi.

Afla mai multe despre: simona haleptenismadrid 

viewscnt
Articole similare