Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep, prima reacţie după incendiul devastator de la catedrala Notre Dame: "Eram toţi la masă când am văzut ştirea la televizor"

Simona Halep, prima reacţie după incendiul devastator de la catedrala Notre Dame: "Eram toţi la masă când am văzut ştirea la televizor"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea Simona Halep a declarat, miercuri, în conferinţa de presă care precede întâlnirea de Fed Cup dintre Franţa şi România, că îi place mult zgura de la Rouen. Confruntarea Franţa - România, din semifinalele Fed Cup, poate fi urmărită la Telekom Sport 3, sâmbătă şi duminică.

“Este diferit terenul. Jucăm în sală şi mingea merge altfel. Terenul îmi place mult. Mie mi se pare asemănător cu cel de la Madrid. E o zgură un pic mai tare, dar multă zgură pe teren şi simţi mingea bine. Îmi place”, a spus Halep.

Ea a vorbit şi despre incendiul devastator de la catedrala Notre Dame de Paris: “Eram toţi la masă când am văzut ştirea la televizor. A fost un moment trist, m-a atins un pic şi m-a afectat. Dar se pot întâmpla aceste lucruri şi nu le putem controla. A fost doar un moment de tristeţe pentru mine şi îmi pare rău de ce s-a întâmplat”.

Căpitanul nejucător al echipei României, Florin Segărceanu, a declarat că la confruntarea cu Franţa vor fi prezenţi mulţi fani români. “Sala e o sală cochetă, este echilibrată pentru un meci de tenis. Importat pentru noi este că o să avem o susţinere foarte numeroasă. O să avem foarte mulţi spectatori din România şi sperăm să echilibrăm entuziasmul suporterilor francezi”.

Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România va avea loc sâmbătă şi duminică, la Rouen.

Din echipa României fac parte Simona Halep, locul 2 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, Irina Begu, locul 83 WTA, Monica Niculescu, locul 132 WTA, şi Raluca Olaru, locul 34 WTA de dublu.

În lotul Franţei se află Caroline Garcia, locul 21 WTA, Pauline Parmentier, locul 53 WTA, Alize Cornet, locul 55 WTA, Kristina Mladenovic, locul 66 WTA, şi Fiona Ferro, locul 92 WTA.

viewscnt
Articole similare