Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, profilul jucătoarei perfecte pe suprafaţa roşie. ”Cu ambele stiluri de joc există posibilitatea să câştigi pe zgură”

Simona Halep, profilul jucătoarei perfecte pe suprafaţa roşie. ”Cu ambele stiluri de joc există posibilitatea să câştigi pe zgură”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a oferit un interviu pentru site-ul WTA, înaintea turneului de la Stuttgart. Sportiva din România va intra în competiţie, astăzi, de la ora 21:00, împotriva jucătoarei Magdalena Rybarikova din Slovacia. Partida va putea fi urmărită în format LIVEtext pe telekomsport.ro.

Simona Halep a vorbit despre profilul jucătoarei perfecte pe zgură şi despre calităţile de care trebuie să dispună aceasta pentru a avea succes.

"Putem spune că zgura este o suprafaţă care te solicită foarte mult din puncte de vedere mental. Trebuie să ai putere ca să rezişti în schimburile lungi şi să poţi alerga. Da, unii aleargă, alţii doar lovesc. În situaţia mea, trebuie să fiu puternică mental, dar să am putere şi în picioare. Mă simt încrezătoare, dar vom vedea.

E greu de explicat care e jucătoarea perfectă pe zgură. Cu stilul meu de joc am avut rezultate foarte bune, dar dacă ne uităm înapoi vedem că Sharapova a câştigat un Roland Garros. La fel au făcut Serena şi Muguruza. Ele lovesc foarte puternic.

Zgura de la Paris e mai rapidă ca cea de la Roma. Deci poate că e o şansă ca jucătorii care lovesc puternic să câştige, dar şi pentru mine, că îmi place să alunec pe zgură, să alerg şi să am mai mult timp pentru a vedea terenul şi să deschid unghiurile. Cu ambele stiluri de joc există posibilitatea să câştigi pe zgură", a spus Simona Halep pentru site-ul WTA.

Afla mai multe despre: tenis femininwtasimona halep,  

viewscnt
Articole similare