Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, reacţie total surprinzătoare în plin scandal Serena-Ţiriac. A spus-o chiar înaintea turneului de la Madrid!

Simona Halep, reacţie total surprinzătoare în plin scandal Serena-Ţiriac. A spus-o chiar înaintea turneului de la Madrid!

Simona Halep

Comentarii

Site-ul oficial al turneului de la Madrid a realizat un interviu cu Simona Halep înaintea evenimentului ce va lua startul în doar câteva zile. Sportiva noastră a oferit câteva declaraţii surprinzătoare.

"Aş vrea să fiu Serena Williams!", a declarat românca, atunci când a fost rugată să indice o superputere la care visează.

"E adevărat că Serena şi Azarenka au lipsit mult timp, dar concurenţa a crescut, s-au echilibrat valorile, iar nivelul tenisului s-a ridicat de asemenea", a mai spus Simona.

Halep a avut în acelaşi timp cuvinte de laudă la adresa mentorului său: "Ion Ţiriac e o persoană foarte specială pentru mine şi are tot respectul meu. Sfaturile sale mă ajută mult. Am o dorinţă înfocată de a câştiga din nou trofeul care îi poartă numele", a spus Simona în interviul publicat pe site-ul oficial al turneului de la Madrid, care se va desfăşura între 4 şi 13 mai.

Serena Williams a răspuns în termeni duri declaraţiilor lansate de Ion Ţiriac la începutul lunii în presa germană. Fostul lider mondial şi totodată una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din istorie a anunţat că va purta o discuţie cu Ţiriac pentru a lămuri lucrurile.

"Mereu am spus că oamenii au dreptul o opinie. E clar că tenisul feminin este mai mult decât mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeţi-mă! O să am o discuţie cu el. Este un comentariu ignorant, o declaraţie sexistă! Poate că este un om ignorant", a declarat Serena Williams potrivit New York Times.

"Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin", spunea recent Ţiriac pentru Sport Bild.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta serena williamsion tiriac 

viewscnt
Articole similare