Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep renunţă la tenis. Sportiva a spus "DA!" şi îşi pregăteşte o nuntă ca-n poveşti la Constanţa

Simona Halep renunţă la tenis. Sportiva a spus "DA!" şi îşi pregăteşte o nuntă ca-n poveşti la Constanţa

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a împlinit, în toamna acestui an, vârsta de 28 de ani, astfel că sportiva a ajuns la concluzia că este momentul să acorde mai multă atenţie vieţii personale.

De la începutul acestui an, Simona Halep trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani. Fostul lider din clasamentul WTA are planuri mari alături de omul de afaceri, iar cei doi se vor căsători în toamna anului următor, conform wowbiz.ro.

Sursa citată notează că Simona Halep a acceptat fără să stea pe gânduri cererea în căsătorie, iar tot evenimentul a fost plănuit în mare secret.

Simona Halep, nuntă ca-n poveşti la Constanţa

"Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce Simona va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanţa şi, normal, va fi organizat conform tuturor tradiţiilor machedoneşti. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a declarat un apropiat al familiei Halep.

"După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie şi îmi doresc să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susţin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viaţa mea o să fie împlinită după tenis” , spunea Simona Halep, în urmă cu doar câteva luni.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare