Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Cincinnati. Pe cine va întâlni

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Cincinnati. Pe cine va întâlni

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 58 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al turneului de categorie Premier. Meciul a fost întrerupt, miercuri, din cauza ploii, în decisiv, la scorul de 4-3, iar joi Halep a stat doar patru minute în joc.

UPDATE | Cele două jucătoare au revenit pe teren, joi, dar nu la ora locală 13:00, cum era stabilit iniţial, ci la 15:00 (22:00, ora României), tot din cauza ploii. Doar de patru minute a avut nevoie Halep pentru a închide meciul, cu 6-3.

În optimi, jucătoarea română va evolua, tot joi, cu o altă australiancă, Ashleigh Barty, locul 16 WTA.

Prezenţa în turul al treilea este recompensată la competiţia americană cu un premiu de 29.530 de dolari şi cu 105 puncte WTA.

Anul trecut, Halep a jucat finala, fiind învinsă de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-0, 6-1.


Simona Halep ar fi trebuit să joace, nu înainte de ora locală 13.00 (20.00, ora României), ultima parte a decisivului partidei cu Ajla Tomljanovic. Înainte, de la ora locală 11.00 (18.00, ora României), pe terenul central era programat un meci de simplu masculin, între canadienii Milos Raonic şi Denis Shapovalov.

Din cauza ploii, programul a fost modificat, astfel că prima partidă care se va juca pe arena centrală va fi cea a liderului WTA, atunci când vremea o va permite.

Organizatorii au precizat că nu vor fi meciuri înainte de ora locală 14.00 (21.00, ora României).

Întâlnirea Simonei Halep, locul I WTA, cu Ajla Tomljanovic (Australia), locul 58 WTA, a fost oprită, joi (miercuri la Cincinnati), la scorul de 4-6, 6-3, 4-3, din cauza ploii, după două ore şi cinci minute de la start. Jucătoarele au mers la vestiare în momentul în care servea australianca şi scorul în ghemul al optulea era 15-30. Halep revenise în decisiv de la 0-3.

Dacă va trece de adversara din turul al doilea, jucătoarea română va evolua, tot joi, cu o altă australiancă, Ashleigh Barty, locul 16 WTA, în faza optimilor de finală, situaţia fiind similară cu cea din urmă cu o săptămână, când Halep a jucat două partide la Rogers Cup, turneu pe care l-a câştigat.

Afla mai multe despre: halepcincinnatitenis 

viewscnt
Articole similare