Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a calificat în sferturile Australian Open! Revenire de senzaţie, de la 0-1 la seturi s-a impus cu 3-6, 6-1, 6-4. Urmează meciul cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat în sferturile Australian Open! Revenire de senzaţie, de la 0-1 la seturi s-a impus cu 3-6, 6-1, 6-4. Urmează meciul cu Serena Williams

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (2 WTA) a învins-o pe Iga Swiatek (Polonia, 19 ani, 17 WTA) cu 3-6, 6-1, 6-4 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open. Partida a durat o oră şi 53 de minute.

LIVE TEXT | Simona Halep - Iga Swiatek 3-6, 6-1, 6-4 în optimi la Australian Open

6-4 GAME, SET, MECI! Simona Halep revine de la 0-1 la seturi şi se impune în faţa Igăi Swiatek, într-o partidă care n-a părut deloc uşoară în primul act. Românca se califică, astfel, în sferturile de finală ale Australian Open.

5-4 Game alb pentru Iga Swiatek! Simona Halep urmează la serviciu pentru victorie şi calificare în sferturile de finală ale Australian Open.

5-3 - Simona Halep, la un game distanţă de câştigarea partidei! S-a impus într-un game disputat.

4-3 - Swiatek se apropie din nou la un game distanţă de Halep!

4-2 - Simona pune din nou distanţă între ea şi adversară. Românca s-a redresat imediat şi a revenit în avantaj după ce a pierdut mai devreme propriu serviciu.

3-2 REBREAK SIMONA! Halep face un game perfect şi-l câştigă fără să piardă vreun punct.

2-2 - BREAK Swiatek! Iga câştigă pe serviciul Simonei Halep.

2-1 - Swiatek îşi face din nou serviciul, după un game extrem de disputat!

2-0 - Simona confirmă breakul cu un serviciu foarte bun şi puna deja distanţă între ea şi Iga Swiatek, chiar dacă game-ul a fost unul destul de lung.

1-0 - BREAK SIMONA! Start perfect în setul al treilea. Halep câştigă din nou pe serviciul Igăi Swiatek.

SETUL 3

6-1 - SEEEET SIMONA! Halep revine excelent în meci. Românca nu i-a dat nicio şansa lui Swiatek în actul secund, pe care l-a câştigat în doar 27 de minute. Vom avea decisiv în partida de pe Rod Laver Arena.

5-1 - DUBLU BREAK în faţă pentru Simona Halep! Românca urmează la serviciu pentru a-şi adjudeca setul doi al meciului.

4-1 - Simona menţine distanţa de trei game-uri în faţa lui Swiatek! Doar 20 de minute de la startul actului secund.

3-1 - Tresărire de orgoliu a Igăi Swiatek! Poloneza câştigă primul game al setului al doilea.

3-0 - Simona ia distanţă şi face 3-0 în setul secund. Starea de spirit a lui Halep s-a schimbat considerabil în startul actului doi, am văzut-o zâmbind după mingi trimise greşit.

2-0 - BREAK SIMONA! Halep câştigă pe serviciul Igăi Swiatek la a treia minge de break şi are un start promiţător de set secund.

1-0 - Simona începe în forţă actul secund şi câştigă primul game alb în faţa Igăi Swiatek.

SETUL 2

3-6 - SET SWIATEK! Jucătoarea din Polonia câştigă primul act cu 6-3, după ce Simona şi-a pierdut serviciul în game-ul şapte! Halep a părut foarte nervoasă şi lipsită de încredere în loviturile pe care le-a încercat după ce a dat pe propriul serviciu.

3-5 - BREAK! Iga Swiatek rupe echilibrul şi câştigă pe serviciul Simonei! Polonza urmează la serviciu pentru set.

3-4 - Simona cedează un game foarte lung, deşi a avut două mingi de break. Swiatek a scăpat şi a câştigat jocul, după ce s-a apărat foarte bine la mingile cu care Halep putea rupe echilibrul. 32 de minute de la startul meciului de pe Rod Laver Arena.

3-3 - Simona egalează din nou. Halep s-a enervat puţin în timpul game-ului la un punct pierdut, însă a reuşit să-şi păstreze serviciul.

2-3 - Răspuns identică de la Iga Swiatek! Jucătoarea din Polonia nu s-a lăsat mai prejos şi a câştigat şi ea un game alb, în care a lovit toate mingile cu multă forţă, iar Simona n-a făcut faţă.

2-2 - Game alb pentru Simona! Halep a servit din nou excelent şi a pus-o în dificultate pe Swiatek, care n-a reuşit să câştige niciun punct.

1-2 -Swiatek se ţine tare la serviciu! Un game disputat, în care cele două jucătoare au reuşit schimburi frumoase de mingi, ajunge în contul polonezei.

1-1 - Simona îşi face serviciul! Românca a servit foarte bine şi a reuşit doi aşi în game-ul doi al meciului.

0-1 - Iga Swiatek începe la serviciu şi serveşte excelent. Poloneza îşi adjudecă primul game al partidei.

10:15 - A început meciul de pe Arena Rod Laver!


După pauza provocată de pandemia de COVID-19, Simona Halep a pornit la drum la un nou Grand Slam, la Antipozi. "Simo" caută succesul la Australian Open, după ce în 2018 a pierdut o finală cu Caroline Wozniacki. În calea favoritei numărul doi la trofeu iese, în optimi, Iga Swiatek, poloneza cu care Halep n-are amintiri prea plăcute de la ultima confruntare directă.

În 2020, Swiatek şi Simona s-au întâlnit la Roland Garros, iar poloneza s-a impus cu 2-0 la seturi, interzicându-i lui Halep visul de a-şi apăra trofeul câştigat în 2019 la French Open. Simona Halep şi Iga Swiatek s-au întâlnit în meci direct de două ori, iar scorul e 1-1. "Simo" a câştigat în 2019, tot la Roland Garros, cu 2-0 la seturi.

Ca să ajungă în optimi la Australian Open, Simona Halep le-a eliminat pe Luzette Cabrera, Ajla Tomljanovic şi Veronika Kudermetova. Românca a cedat un singur set în cele trei partide disputate până acum la turneul de Mare Şlem. De partea cealaltă, Swiatek a trecut de Arantxa Rus, Camila Giorgi şi Fiona Fero.

Dacă trece de Iga Swiatek, pe Simona Halep o aşteaptă o confruntare cu Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open.

Afla mai multe despre: simona halepaustralian opensimona halep la australian open 

viewscnt
Articole similare