Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a calificat în sferturile de la Doha. Pe cine va întâlni în meciul următor!

Simona Halep s-a calificat în sferturile de la Doha. Pe cine va întâlni în meciul următor!

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe letona Anastasija Sevastova, locul 15 WTA. După acest succes s-a calificat în sferturile de finală ale Qatar Open.

Sevastova a început cu un nivel ridicat de joc, cu mingi de amplitudini diferite, când scurte, când lungi, bine poziţionate în zonele greu accesibile ale terenului advers. Halep s-a încălzit şi s-a mişcat mai greu la început, probabil din cauza accidentării de la picior, dar şi-a intrat repede în ritm şi a preluat controlul jocului, printr-o abordare agresivă, cu lovituri precise (29 de lovituri câştigătoare şi 21 de erori), care au "lichidat" încrederea letonei. Românca a "căzut" un pic în setul secund, după ce a ratat un break de la 40-0, la 1-0 pentru ea. Însă intervenţia lui Andrei Pavel a readus-o în joc pe româncă.

Sevastova a condus cu 2-0, după break, la început. Halep a egalat şi s-a desprins apoi la 5-3. Sevastova a făcut un nou break, dar Simona a răspuns cu rebreak şi a luat setul cu 6-4, după 32 de minute.

În faza următoare, ea va evolua pentru prima dată cu sportiva americană Catherine Bellis, locul 48 WTA, venită din calificări, care a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 7-6 (4), 6-3.

Calificarea în sferturi la Doha este recompensată cu un premiu de 68.125 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: simona haleptenis,  

viewscnt
Articole similare