Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a decis asupra participării la BRD Bucharest Open. Ce a declarat numărul 1 WTA

Simona Halep s-a decis asupra participării la BRD Bucharest Open. Ce a declarat numărul 1 WTA

Tenis

Comentarii

În perioada 16-22 iulie, se va desfăşura turneul BRD Bucharest Open, competiţie la care au fost acceptate direct cinci jucătoare din România: Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan. Simona Halep nu se numără printre tenismenele care vor lua parte la întrecere.

Numărul unu mondial a declarat că există şanse foarte mici să participe la BRD Bucharest Open, deoarece turneul din Capitală se desfăşoară pe zgură, după întrecerile de pe iarbă, ceea ce face ca tranziţia să fie una  foarte complicată, mai ales dacă ţinem cont că imediat după aceea încep copetiţiile pe hard. ”Nu ştiu sigur acum, dar în mare parte nu prea, pentru că este zgură după iarbă şi este destul de greu”, a spus Simona Halep la Telekom Sport.

Totuşi, dacă Simona va deci să participe, organizatorii sunt dispuşi şă-i pună la dispoziţie unul dintre cele două wild-card-uri WTA. “Să nu excludem posibilitatea de a o avea pe teren chiar şi pe Simona Halep, de două ori campioană la BRD Bucharest Open, care poate primi, dacă solicită, şi noi ne dorim mult ca ea să joace aici, unul dintre cele două wild-card-uri WTA", a a declarat preşedintele turneului, Dumitru Hărădău.

Afla mai multe despre: teniswtasimona halepbrd bucharest open 

viewscnt
Articole similare