Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a deplasat la Cluj, dar nu va juca în FED Cup: ”Am venit pentru tratament. Nu intru accidentată în echipă”

Simona Halep s-a deplasat la Cluj, dar nu va juca în FED Cup: ”Am venit pentru tratament. Nu intru accidentată în echipă”

Simona Halep

Comentarii

Chiar dacă a anunţat că nu va juca în meciul României cu Canada, Simona Halep a făcut deplasarea la Cluj şi va începe tratamentul la doctorul Irimia.

Simona Halep încă se resimte după accidentarea suferită la Australian Open şi a anunţat că nu va face parte din lotul României pentru partida cu Canada din FED Cup.

Totuşi, Halep a făcut deplasarea la Cluj şi va încerca un tratament revoluţionar pentru a se reface într-un timp record. Chiar dacă lucrurile vor decurge bine, Halep a anunţat că nu va juca

Din punct de vedere fizic am o problemă, am venit să mă tratez la domnul Irimia. Mereu m-a făcut bine! Sper să aduc noroc echipei. Îmi pare rău că nu pot juca, dar trebuie să mă refac. Nu-mi place să intru în echipă accidentată.

Am venit mai devreme la Cluj pentru tratament, v-am spus că aici este şi domnul doctor şi trebuia să vin”, a spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: halepcanadaromaniafed cup 

viewscnt
Articole similare