Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a retras de la Dubai. Sportiva nu-şi va apăra trofeul câştigat anul trecut

Simona Halep s-a retras de la Dubai. Sportiva nu-şi va apăra trofeul câştigat anul trecut

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Dubai şi nu îşi va mai apăra trofeul câştigat anul trecut.

Simona Halep era deţinătoarea trofeului de la Dubai, turneu de categorie WTA 1000. Simona Halep s-a retras din cauza faptului că nu se simte 100% din punct de vedere fizic şi a ales să nu revină în circuit.

Simona Halep s-a retras şi nu îşi va apăra trofeul

Simona Halep, locul 3 WTA, nu va participa la turneul de categorie WTA 1.000 de la Dubai, programat între 8 şi 14 martie.

Informaţia este publicată de un site ucrainean şi nu a fost confirmată nici de sportiva română, nici de organizatorii turneului. Anterior, Halep se retrăsese şi de la Qatar Open, competiţie de categorie WTA 500 care are loc, în această săptămână, la Doha.

Jucătoarea română ar trebui să participe la Miami Open, turneu tot de categorie WTA 1.000, care va începe la 23 martie.

Ea s-a impus la ediţia de anul trecut a turneului de la Dubai, după ce a câştigat finala cu Elena Rîbakina.

Halep şi-a făcut vaccinul împotriva coronavirusului, iar atunci a spus că are în plan să participe la Dubai, dacă va fi 100% pregătită fizic.

"În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum şi sper să fiu prezentă acolo. Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre Jocurile Olimpice. Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi", a spus Simona Halep.

Simona Halep a ales să dea forfait pentru turneul de la Dubai înainte cu câteva zile ca acesta să înceapă, însă, jucătoarea română nu este singura care nu va mai participa. Alături de Halep până acum s-au retras Jennifer Brady (America) şi Karolina Muchova (Cehia).

Chiar dacă turneul de la Dubai este de 1000 de puncte şi pare că o va afecta pe Simona, românca va rămâne în continuare pe locul 3 Mondial şi este la 1500 de puncte de locul 4 ocupat de Sofia Kenin (America), care nu va participa nici ea la turneul din Emiratele Arabe, fiind operată de curând.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare