Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep s-a retras de la Miami Open! "Din păcate, am aflat că este vorba despre o ruptură"

Simona Halep s-a retras de la Miami Open! "Din păcate, am aflat că este vorba despre o ruptură"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 19 WTA, s-a retras, joi, de la Miami Open, turneu la care urma să evolueze direct în turul doi, aproximativ de la ora 23.00, cu Daria Saville.

De ce s-a retras Simona Halep de la turneul din Miami

Potrivit WTA Insider, Halep s-a retras din cauza unor probleme la coapsa stângă. Românca a fost înlocuită pe tabloul principal cu sportiva franceză Harmony Tan, numărul 91 mondial, care este lucky loser.

Halep urma să evolueze cu Daria Saville, 28 de ani, fostă Gavrilova înainte de căsătorie şi fostă numărul 20 mondial, în prezent pe locul 249 mondial şi beneficiară de wild card.

La scurt timp, fostul lider mondial a dezvăluit situaţia apărută şi a făcut anunţul decisiv cu câteva ore înainte de meci. 

“Salutare! În timp ce mă antrenam ieri la Miami am simţit o durere ascuţită în piciorul meu stâng. M-am chinuit cu întinderea încă din semifinala de la Indian Wells şi am sperat că îmi voi reveni, dar am fost să fac un RMN aseară şi, din păcate, am aflat că este vorba despre o ruptură. 

Corpul meu are nevoie de timp ca să se vindece şi, drept urmare, nu voi participa la vreo competiţie în următoarele trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau o decizie grea pentru a nu merge la Miami, Charleston şi FED Cup.

Chiar dacă veştile pe care le împărtăşesc sunt foarte dezamăgitoare, îmi păstrez încrederea din începutul excelent de an şi sunt motivată să fac tot ce pot pentru a fi pregătită pentru sezonul pe zgură. 

Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru continuu din momentele bune şi rele. Simo.”, a transmis Simona Halep, pe reţelele sociale.

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep miami 

viewscnt
Articole similare