Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep s-a ţinut de promisiune. Suma pe care o donează pentru lupta împotriva incendiilor din Australia: "L-am enervat pe Darren de doar zece ori"

Simona Halep s-a ţinut de promisiune. Suma pe care o donează pentru lupta împotriva incendiilor din Australia: "L-am enervat pe Darren de doar zece ori"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a anunţat, marţi, pe pagina sa de Twiter, că va dona 2.000 de dolari pentru lupta împotriva incendiilor din Australia, în urma meciului cu Ajla Tomljanovic.

Înainte de startul sezonului, Simona Halep a promis că va dona câte 200 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia ori de câte ori va avea o dispută cu Darren Cahill, în timpul meciurilor. Şi s-a întâmplat încă de la primul meci din 2020.

"După o mică polemică (ok mai multe) avută cu staff-ul meu, sunt fericită să anunţ că donez 2.000 de dolari pentru incendii, pentru că l-am enervat pe Darren Cahill de <<doar>> zece ori de-a lungul meciului din această seară. Nu este un start rău, nu-i aşa?"

Lumea tenisului, aflată în Australia pentru debutul sezonului, s-a mobilizat în vederea strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetaţie, a doua zi după apelul lansat în acest sens de Nick Kyrgios. Preşedintele Tennis Australia Craig Tiley a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

De la începutul lunii septembrie, cel puţin 18 persoane au murit şi alte mii au fost evacuate din cauza incendiilor din Australia. Organizatorii turneelor de tenis din Australia au anunţat că experţi medicali vor supraveghea condiţiile de joc şi meciurile vor fi suspendate dacă este cazul.

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Adelaide

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat cu ceva dificultate, scor 6-4, 7-5, primul meci de simplu din 2020, disputat cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 52 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Adelaide, aflat la prima ediţie. Halep, acceptată direct în optimi, s-a calificat, astfel, în sferturi.

Halep va evolua, joi, în faza următoare, cu Arina Sabalenka, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 6, beneficiară a unui wild card, sau cu americanca Bernarda Pera, locul 70 WTA, venită din calificări.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe