Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep se bucură din plin de experienţa de la Melbourne: „Am gustat cangur” + Alte poveşti amuzante din relaţia sa cu Darren Cahill

Simona Halep se bucură din plin de experienţa de la Melbourne: „Am gustat cangur” + Alte poveşti amuzante din relaţia sa cu Darren Cahill

Tenis

Comentarii

Simona Halep (29 de ani, nr. 2 WTA)se află în Australia, unde se pregăteşte de meciul din sferturile de finală de la Gippsland Trophy contra sportivei Ekaterina Alexandrova. Între un meci şi altul, Haelp se bucură de bucătăria locală din Australia.

Sportiva are parte şi de momente de relaxare pe meleagurile din Australia.
Recent, Halep a vorbit cu ziariştii de acolo despre bucătăria locală şi a mărturisit: „Am încercat să mănânc vegemite (n.r. o pastă din drojdie, legume şi condimente care se aplică pe pâine ca la un sandwich), dar nu mi-a plăcut, eu sunt fan nutella, îmi place ciocolata. Darren mi-a spus că nu merg combinate. Am încercat şi cangur acum 6 ani, nu sunt prea sunt deschisă la lucruri noi, dar am gustat, era bun. Darren e un tip foarte relaxat când trec prin situaţii dificile, mă ajută mereu. E genul care deschide o bere şi spune că mâine e nouă zi. Îmi spune mereu ”mate”, adică prieten, ”well done, mate”. Când stă mai mult cu familia vorbeşte prea repede, foloseşte multe expresii din engleza australiană. Îi spun să o lase mai încet că nu înţeleg prea mare lucru”.

CÂND VA AVEA URMĂTORUL MECI HALEP

Organizatorii turneului Gippsland Trophy au anunţat că meciul dintre Simona Halep, favorită nr. 1 a turneului, şi Ekaterina Alexandrova, favorită 9, se va juca în cursul zilei de mâine după ora 7:00, ora României.

Simona Halep a intrat pe tablou direct în turul 2, acolo unde s-a impus cu 6-4 6-4 în faţa unei alte rusoaice, Anastasia Potapova. În turul precendent a trecut de nemţoaica Laura Siegemund cu scorul de 6-2 6-4. Siegemund trecuse de Monica Niculescu în turul precedent, scor 7-5 6-4.România are două jucătoare calificate în sferturile de finală după reuşitele Irinei Begu. Aceasta s-a impus în turul 1 cu 3-6 7-5 6-4 în faţa chinezoaicei Saisai Zheng. În turul 2, Begu a trecut de bielorusa Aliaksandra Sasnovich după 5-7 6-4 6-4, iar în optimi a învins-o pe britanica Johana Konta, scor 4-6 7-6 7-6. Irina Begu a câştigat toate cele 3 meciuri de la Gippsland Trophy în set decisiv după ce a fost condusă de fiecare dată cu 1-0 la seturi. Irina Begu va juca cu Naomi Osaka în sferturi, după ora 10:30.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare