Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep se înclină în faţa Elinei Svitolina, în cel de-al doilea meci de la Turneul Campioanelor. Ucraineanca e în semifinale

 Simona Halep se înclină în faţa Elinei Svitolina, în cel de-al doilea meci de la Turneul Campioanelor. Ucraineanca e în semifinalegalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a fost învinsă de Elina Svitolina, miercuri, într-o partidă din etapa a doua din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, scor 5-7 3-6.

 Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 3-6

 

3-6: Oboseala începe să-şi pună amprenta asupra Simonei Halep, Svitolina loveşte năpraznic şi îşi încununează succesul final.

 

3-5: Break la zero pentru Svitolina! Ucraineanca va servi pentru meci.

3-4: Din nou, Elina Svitolina îşi face serviciul, la 30! Urmează un game extrem de important pentru Simona Halep. 

3-3: Simona Halep face un game consistent, câştigat la "avantaj", la capătul unor schimburi de mingi extrem de disputate.

 

2-3: Elina Svitolina pare pe val. Îşi câştigă serviciul, la 30. Simona Halep apelează pentru a doua oară în acest meci la sfaturile lui Darren Cahill.

2-2: Nu se întâmplă acest lucru! Break la mare luptă obţinut de Svitolina. Ucraineanca ridică pumnul, în semn al victoriei. Cu un moral bun, Svitolina revine la serviciu.

2-1: Break la zero reuşit de Halep! Simona a lovit perfect în acest game şi are şansa să se detaşeze în setul secund. Rămâne de văzut dacă va confirma break-ul cu un game solid la serviciu.

1-1: Game doi de uzură între cele două jucătoare. Simona Halep reuşeşte să-şi câştige game-ul la "avantaj"

0-1: Halep forţează din nou, şi din nou mingea are o lungime prea mare. Elina Svitolina reuşeşte să-şi câştige seriviciul, la 30.

 

A început setul doi!


SET SVITOLINA - 5-7: Simona Halep forţează şi face mai multe greşeli neforţate, toate în avantajul adversarei sale. Cum s-a întâmplată şi în partida cu Andreescu, Halep cedează primul set.

 

5-6: Elina Svitolina îşi câştigă greu serviciul. Simona Halep pune presiunea pe jucătoarea din Ucraina, însă aceasta rezistă foarte bine. Jocul celor două se aseamănă mult, cu un plus de agresvitate pentru româncă.

 

5-5: Scapă de presiune Simona Halep. Serveşte foarte bine şi obţine game-ul, pe propriul serviciu, la 15. Egalitatea persistă.

 

4-5: Elina Svitolina revine în avantaj pe tabelă după ce îşi câştigă serviciul, la 30. Simona Halep continuă să atace, fiind cea care conduce punctel, în cele mai multe dintre cazuri.

4-4: Soarta game-ului 7 se întoarce în favoarea româncei de aceasta dată. Halep salvează două mingi de break, însă găseşte cele mai bune soluţii să închidă game-ul în favoarea sa, la "avantaj".

 

3-4: Simona Halep este foarte aproape să obţină al patrulea game la rând. Ratează o minge de break şi alte mingi ce păreau la îndemâna jucătoarei din Constanţa. Svitolina reuşeşte să câştige game-ul in extremis, la "avantaj".

 

3-3: Simona Halep îşi câştigă serviciul, la 30, şi pare că o domină psihic pe jucătoarea din Ucraina.

2-3: Break entuziasmant pentru Halep, la zero, care îşi ridică nivelul de joc şi o pune în dificultate pe Svitolina. Halep revine în set.

 

1-3: Simona Halep reuşeşte să-şi câştige serviciul, la 30, şi bifează primul game al meciului. Urmează la retur.

0-3: Un nou game reuşit de Elina Svitolina, la zero! Start lansat de meci de meci pentru jucătoarea ucraineană.

 

0-2: Break reuşit de Svitolina, la "avantaj". Simona a atacat mai mult, a căutat unghiurile, însă a fost şi cea care a greşit decisiv.

0-1: Ucraineanca îşi câştigă seriviciul la zero. Jucătoarele sunt în căutarea ritmului.


UPDATE: A început partida dintre Simona Halep şi Elina Svitolina.

 

UPDATE: Cele două jucătoare au păşit pe terenul de joc. După pozele oficiale, urmează încălzirea.

UPDATE: Organizatorii au decalat startul partidei cu 15 minute. Astfel, meciul dintre Simona Halep şi Elina Svitolina este programat să înceapă la 12:45.


După o pauză de o lună, Simona Halep a avut parte de revenirea perfectă pe terenul de tenis. Fostul lider mondial a debutat cum nu se putea mai bine la ediţia din acest an a Turneului Campioanelor. Pentru prima dată la Shenzen, competiţia a început cu un set pierdut pentru Halep. Însă, în partea a doua a meciului cu Bianca Andreescu, Simona a salvat o minge de meci, apoi s-a impus în setul secund şi, în cele din urmă, a câştigat partida.

De partea cealaltă, Elina Svitolina a avut parte de un meci mult mai uşor împotriva Karolinei Plişkova. Ucraineanca s-a impus în minimum de seturi, scor 7-6 (14), 6-4. Astfel, în urma victoriilor obţinute în prima etapă din Grupa Violet, Simona Halep şi Elina Svitolina se vor înfrunta în etapa a doua pentru primul loc în clasament.

LIVE TEXT | Simona Halep - Elina Svitolina , ACUM, la Turneul Campioanelor

"În setul al doilea, chiar dacă ea conducea, m-am gândit că sunt mai puternică din punct de vedere psihic. Am avut câteva schimburi lungi de mingi, pe care le-am câştigat. Apoi, nu m-am mai gândit la rezultat, m-am concentrat pe jocul meu. Am avut în cap doar că trebuie să joc împotriva ei ca să fiu bună.

A schimbat mult ritmul, cu unele mingi tăiate, la care nu te aşteptai. Cred că la mingea de meci am fost agresivă cu lovitura de rever pe linie, dacă îmi amintesc bine. Nu m-am gândit că pot pierde meciul (n.r. - la minge de meci). Am vrut doar să încep, chiar dacă poate era prea târziu, să încep să lovesc mingea şi să o dau pe linie. Cred că azi a fost o bună lovitură împotriva ei.

Simona Halep - Elina Svitolina LIVE, miercuri, 12:30

Elina Svitolina pare că îi place suprafaţa, o simte. Are încredere pe acest teren, a câştigat anul trecut. Este ceva extraordinar să câştigi acest turneu, e ca o finală de Grand Slam în fiecare meci. Sigur o să fie o partidă dificilă, abia o aştept, Dar mai întâi o să mă bucur de ziua de mâine, o să încerc să mă recuperez şi apoi vom vedea. Dar sunt gata să lupt din nou şi sunt bucuroasă că sunt în această poziţie" , a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al WTA.

Simona Halep vs. Elina Svitolina

Aceasta va fi cea de-a 9-a întâlnire directă între cele două jucătoare. Până acum, egalitatea este perfectă, iar Svitolina şi Halep şi-au împărţit victoriile. Primul duel direct a avut loc în urmă cu şase ani, când, în octombrie 2013, Halep s-a impus în minimum de seturi. De altfel, ultimele două meciuri directe au fost câştigate tot de Simona.

Afla mai multe despre: svitolinaturneul campioanelorhalep 

viewscnt
Articole similare