Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep se pregăteşte de Fed Cup. Cum comentează schimbarea de strategie: "Noi ne adaptăm la decizii". Ce urmează pentru Halep

Simona Halep se pregăteşte de Fed Cup. Cum comentează schimbarea de strategie: "Noi ne adaptăm la decizii". Ce urmează pentru Halep

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a încheiat turneul de la Miami şi a sosit în ţără pentru a se pregăti de semifinalele din Fed Cup, acolo unde reprezentativa României o va întâlni pe cea din Franţa. Halep a comentat schimbarea de strategie a căpitanului nejucător.

"Domnul căpitan a decis mereu echipa şi a facut-o foarte bine, după cum se pare. Noi ne adaptăm la decizii şi eu sunt concentrată pe ce am eu de făcut, să îmi câştig punctele pentru ţară. Suntem o echipă frumoasă şi chiar a fost o atmosferă minunată data trecută, sper să fie şi mai bine acum", a spus Simona Halep vestea că Florin Segărgeanu, căpitanul nejucător, se va baza mai mult pe meciurile la simplu în duelul cu Franţa. 

Totodată, Simona a recunoscut că nu le-a văzut meciurile adversarelor, dar are încrede că staff-ul României a făcut-o şi vor pregăti cum trebuie înfruntarea: "Nu am stat să le urmăresc, dar antrenorii cred că au urmărit. Meciul de FED Cup va fi unul greu, dar am mai jucat contra lor şi ştim ce trebuie să jucăm".

După ce a ieşit în turneul de la Miami în semifinale, pentru Simona Halep semifinala de Fed Cup este pe primul plan. Franţa - România se va disputa pe 20-21 aprilie, în direct la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: simona halepfed cup 

viewscnt
Articole similare