Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep se resimte fizic după efortul din Fed Cup: ”Am slăbit două kilograme”. Şiretlicul la care a recurs pentru a se recupera

Simona Halep se resimte fizic după efortul din Fed Cup: ”Am slăbit două kilograme”. Şiretlicul la care a recurs pentru a se recupera

Simona Halep

Simona Halep şi-a asumat rolul de lider al echipei de Fed Cup a României şi a făcut risipă de energi în timpul duelului dintre România şi Cehia. Conform spuselor numărului trei WTA, la finalul duelului din weekend aceasta cântărea cu două kilograme mai puţin, aşa că a fost nevoită să recurgă la un şiretlic pentru a reajunge la greutatea optimă: a mâncat ciocolată pe pâine.

Mare fană a dulciurilor, Simona Halep a făcut abuz de ciocolată pe pâine, în această dimineaţă, cu speranţa că va recupera cele două kilograme pierdute în timpul confruntării cu Cehia din Fed Cup. "Dar în această dimineaţă am mâncat Nutella cu pâine pentru că am slăbit două kilograme în weekend şi trebuie să le pun înapoi", a spus Simona.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, este direct acceptată în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha. În optimi, ea va evolua cu învingătoarea din meciul Caroline Garcia (Franţa), locul 19 WTA - Lesia Ţurenko (Ucraina), locul 24 WTA.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta