Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep se califică în "sferturi" la Roma fără să joace! Keys s-a retras. Următoarea adversară se alege dintre Stephens şi Garcia

Halep se califică în "sferturi" la Roma fără să joace! Keys s-a retras. Următoarea adversară se alege dintre Stephens şi Garcia

Tenis

Comentarii

UPDATE | Simona Halep s-a calificat în faza sferturilor de finală fără a mai disputa partida cu Madison Keys, sportiva din SUA anunţându-şi retragerea din turneu cu o oră şi jumătate înainte de startul meciului.

Keys s-a retras totodată şi din proba de dublu, acuzând probleme medicale.

În faza sferturilor de finală, Halep va evolua cu învingătoarea dintre Sloane Stephens şi Caroline Garcia. 


Jucătoarea americană Madison Keys, locul 14 WTA, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului de la Roma, fază în care o va întâlni pe Simona Halep.

  • Partida Simona Halep - Madison Keys se va disputa azi, în jurul orei 13:30

Keys, favorită 13, a învins-o în turul doi pe croata Donna Vekic, numărul 52 mondial, scor 7-6 (2), 7-6 (0), într-o oră şi 54 de minute.

În faza următoare, Madison Keys va juca împotriva liderului mondial Simona Halep. Cele două sportive au mai fost adversare de şase ori, scorul general fiind 5-1 pentru Halep.

Ultima dată, Halep şi Keys au fost adversare la Turneul Campioanelor, în 2016, când învingătoare a fost românca, scor 6-2, 6-4.

Simona Halep a ajuns în optimile Internaţionalelor Italiei, turneu de categorie Premier 5, trecând în turul doi de pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 WTA, scor 6-1, 6-0.

Afla mai multe despre: madison keyssimona haleproma 

viewscnt
Articole similare