Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul al doilea al Australian Open. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul al doilea al Australian Open. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată

Simona Halep

Comentarii

Jucătoarea braziliană Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA, s-a calificat în turul al doilea al Australian Open, fază în care va evolua cu Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14.

Sportiva din Brazilia a învins-o, marţi, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe Katie Volynets din SUA, locul 176 WTA, venită din calificări, după un meci care a durat două ore şi zece minute.

Halep, 30 de ani, şi Hadad Maia, 25 de ani, s-au mai întâlnit o dată, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, ediţia din 2017, când românca s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3.

Sportiva braziliană nu a trecut niciodată de turul al doilea la un Grand Slam. Cea mai bună clasare a ei a fost locul 58 mondial, în 2018.

Simona Halep s-a calificat, marţi, în turul al doilea al Australian Open, după ce a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, de poloneza Magdalena Frech, locul 102 WTA.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare