Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul al doilea de la Toronto: o americancă pe care nu a mai întâlnit-o niciodată

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul al doilea de la Toronto: o americancă pe care nu a mai întâlnit-o niciodată

Simona Halep

Comentarii

Halep o va înfrunta miercuri pe Jennifer Brady în turul al doilea de la Toronto, după ce americanca a eliminat-o în două seturi pe Kristina Mladenovic

Venită din calificări, Jennifer Brady, locul 76 WTA, a trecut cu 6-1, 6-2 de Kristina Mladenovic, locul 49 WTA. Simona Halep nu a jucat niciodată împotriva ei. La 24 de ani, Jennifer Brady este abia de trei ani în circuit, nu a câştigat niciun turneu, nu a reuşit niciodată să învingă vreo jucătoare de top 10 şi nici să acceadă între primele 60 de sportive ale clasamentului.

Dacă va trece de turul al doilea, Halep se va califica în optimi, unde ar putea juca împotriva americancei Madison Keys, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 14. În sferturi, românca ar putea evolua cu americanca Sloane Stephens, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, sau cu Arina Sbalenka din Belarus, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, în semifinale, cu japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, cu americanca Serena Williams, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu daneza Caroline Wozniacki, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 15.

Afla mai multe despre: torontohalep 

viewscnt
Articole similare