Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Australian Open! Ultimul meci dintre cele două a fost spectaculos

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Australian Open! Ultimul meci dintre cele două a fost spectaculos

Tenis

Comentarii

Simona Halep (4 WTA) va juca în primul tur de la Australian Open cu Jennifer Brady (49 WTA), jucătoare cu care s-a întâlnit o singură dată şi pe care a învins-o.

Australian Open 2020

Primul Grand Slam al anului a fost măcinat de problemele provocate de incendile catastrofale din Australia. Numeroşi sportivi au acuzat probleme grave, iar organizatorii au luat toate măsurile pentru ca evenimentul să se desfăşoare. 

Joi dimineaţa, Simona Halep a aflat că va juca împotriva lui Jennifer Brady, jucătoare care a câştigat până acum din tenis 1.7 milioane de dolari. 

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, iar meciul s-a terminat în trei seturi în favoarea Simonei Halep, scor 4-6, 7-5, 7-6, în turul secund de la Rogers Cup 2019. 

În turul 2, Halep va juca împotriva lui Misaki Doi sau o jucatoare venită din calificări.

Românca poate da peste o jucătoare periculoasă încă din turul al treilea, când ar putea evolua cu americanca Danielle Collins, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 26.

Belgianca Elise Mertens, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, ar putea fi adversara Simonei Halep în optimi, Arina Sabalenka din Belarus, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11, şi elveţianca Belinda Bencic, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturi, şi olandeza Kiki Bertens, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, ucrainenaca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, şi Karolina Pliskova din cehia, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, în semifinale.

Halep este pe partea inferiaoră a tabloului, iar liderul WTA, australianca Ashleigh Barty, şi japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, sunt pe partea superioară.

Anul trecut, Simona Halep a fost eliminată în optimi la AusOpen de americanca Serena Williams, scor 6-1, 4-6, 6-4.

Simona Halep, eliminată de la Adelaide de Arina Sabalenka după un joc slab

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-2, de Arina Sabalenka, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 6, beneficiară a unui wild card, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Adelaide, aflat la prima ediţie.

Simona Halep urcă pe locul 3 WTA

Simona Halep va urca de pe locul 4 pe locul 3 WTA, în clasamentul ce va fi publicat luni, după victoria obţinută în meciul cu Ajla Tomljanovic, la Adelaide.

Halep o va întrece pe japoneza Naomi Osaka, jucătoare clasată acum pe locul 3 WTA, care nu evoluează în această săptămână.

Totuşi, jucătoarea română va rămâne cap de serie numărul 4 la Australian Open, primul Grand Slam al anului, deoarece la tragerea la sorţi a tabloului principal se va ţine cont de clasamentul actual.

Afla mai multe despre: simona halepaustralian openadversara simona halep australian opensimona halep jennifer brady 

viewscnt
Articole similare