Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a anunţat obiectivele pentru Turneul Campionelor

Simona Halep şi-a anunţat obiectivele pentru Turneul Campionelor

Tenis

Comentarii

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a ajuns deja la Singapore şi a vorbit cu cei de la WTA despre obiectivele pe care şi le-a stabilit pentru această ediţie a Turneului Campioanelor.

Aflată la a patra participare la Turneul Campioanelor, Simona Halep este pregătită să scrie istorie şi să rămână pe prima poziţie WTA şi  după cea mai importantă competiţie a anului. 

”Îmi place totul aici. Am jucat atât de bine în 2014, chiar şi în ediţia următoare, nu pot spune că am evoluat rău, doar că nu am mai reuşit să ies din grupe”, a spus Halep pentru WTA.

Tot pentru site-ul WTA, Halep  a spus că ”anul acesta abia aştept să joc din nou aici, să mă bucur mai mult de meciuri şi să lupt mai mult. Poate voi avea şi puţin mai mult noroc şi mă voi califica în semifinale. Singura aşteptare pe care o am este aceea de a da tot ce am mai bun. În ceea ce priveşte rezultatele, vom vedea”.

Anul trecut, românca a câştigat cu Madison Keys şi a pierdut cu Angelique Kerber şi Dominica Cibulkova, a încheind pe locul 3 în Grupa Roşie.

Afla mai multe despre: simona haepturneul campioanelornr 1 wta,  

viewscnt
Articole similare