Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a făcut planul pentru 2022 şi e mulţumită de parcursul de la Australian Open: "Am încredere în mine"

Simona Halep şi-a făcut planul pentru 2022 şi e mulţumită de parcursul de la Australian Open: "Am încredere în mine"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (31 de ani) a revenit, miercuri, în România din Australia, unde a participat la Australian Open 2022, fiind eliminată în optimile de finală.

Simona Halep şi-a făcut planul pentru 2022 şi e mulţumită de parcursul de la Australian Open: "Am încredere în mine"

Alize Cornet a pus capăt drumului Simonei Halep la Australian Open. Franţuzoaica a învins-o pe "Simo" în optimile de finală, iar miercuri românca a revenit în România. Pe aeroport, Halep a spus că e mulţumită de parcursul său de la Antipozi şi că are încredere că 2022 va fi un an bun.

Halep a declarat că a avut probleme cu călduraă şi cu soarele de la Melbourne, mai ales în ultimul meci de la Australian Open:

"Sunt ok cu felul în care am jucat, felul în care s-a desfăşurat această deplasare. Bineînţeles că am fost supărată după ce am pierdut ultimul meci, din câte am citit am avut mai multe puncte câştigate, dar se întâmplă să şi pierzi meciurile acestea. Sunt ok, a fost greu an greu 2021 şi 2022 arătă deja mai bine.

Am vrut să mă odihnesc un pic şi era prea repede să plec, să călătoresc, să joc meci, după aceea să mă întorc pentru Grand Slam. Am zis că o să joc Sidney dacă e să pierd mai primul turneu ca să am meciuri, dar cele 5 meciuri m-au ajutat destul de mult. Mu ştiu dacă există ceva schimbat total, mă simt bine fizic, cred că sunt mult mai bine faţă de anul trecut şi mai am  mult de progresat. Adică nu sunt la nivelul la care mi-aş dori eu şi cu siguranţă îmi va lua timp să ajung acolo.

A fost foarte greu soarele în primul rând, dacă nu ar fi fost soare poate aş fi rezitstat mai bine, dar pur şi simplu m-a dărâmat.

Foarte bine mă simt şi chiar am încredere în mine, am încerdere că o să fie un an ok, dar nu am astepări la rezultate, am aşteptări  să joc eu bine, să mă simt bine şi să dau tot ce am mai bun pentru că am ajuns la o vârstă la care nu există presiunea rezultatelor, doar să încerc să fac cât se poate de bine", a spus Simona Halep, la revenirea în ţară.

Simona Halep a fost învinsă de Alize Cornet în optimile de finală de la Australian Open, scor 4-6, 6-3, 4-6.

"Simo" are deja un turneu câştigat un turneu în 2022, Melbourne Summer Set, la care a participat înainte de Australian Open 2022.

Afla mai multe despre: simona haleptenisaustralian open2022 

viewscnt
Articole similare