Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a stabilit obiective îndrăzneţe pentru următoarele trei turnee: ”Vreau să joc finala acolo”

Simona Halep şi-a stabilit obiective îndrăzneţe pentru următoarele trei turnee: ”Vreau să joc finala acolo”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a plecat în această dimineaţă spre Madrid, acolo unde va lua parte la turneul patronat de Ion Ţiriac.

”Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup, meciurile de la Fed Cup m-au ajutat foarte mult la încredere, consider că sunt pregătită pentru acest sezon de zgură însă nu am de unde să ştiu cum va fi. Este cea mai bună parte a anului pentru mine şi sper şi anul acesta să fie la fel.

Am fost acasă cu familia şi am stat cu cei dragi foarte mult timp, mi-am reîncărcat bateriile şi sunt gata să plec.

Turneul de la Madrid este unul special pentru tine? Da, este un turneu special, am câştigat de două ori, totul este special şi mă simt ca acasă”, a spus 

Românii au aşteptări mari de la româncele care au plecat în această dimineaţă spre Madrid: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Sorana Cîrstea. 

”Doamne ajută, cred că este cel mai bun lucru pentru ţara noastră, tenisul românesc, să fim cât mai multe în turneu spre final, îmi doresc tare mult  pentru toată lumea şi să fim bine, asta contează.

Mi-a plăcut tare mult de fiecare dată să joc la Madrid,  terenul este foarte bun, vin mulţi prieteni să mă susţină şi este un loc special, de aceea am şi jucat bine în trecut”, a mai spus Halep.

Despre turneul de la Roma: ”Sper şi anul acesta să joc finala, dacă se poate, dar este un sezon greu şi nu vreau să spun nimic dinainte”.

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare