Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi cheia succesului în cel mai bun sezon al carierei: "Lupt pentru fiecare minge, alerg pentru fiecare minge. Refuz să pierd!"

Simona Halep şi cheia succesului în cel mai bun sezon al carierei: "Lupt pentru fiecare minge, alerg pentru fiecare minge. Refuz să pierd!"

Tenis

Comentarii

Liderul WTA Simona Halep a declarat, după calificarea în semifinalele turneului de la Cincinnati, că are o atitudine bună, aleargă pentru fiecare minge şi refuză să piardă, ceea ce îi dă putere să meargă mai departe.

“Cred că atitudinea este bună. Nu renunţ. Lupt pentru fiecare minge. Alerg pentru fiecare minge. Rămân foarte concentrată. Şi atunci când mă simt astfel, simt că refuz să pierd. Asta îmi dă multă putere să merg mai departe”, a spus Halep, potrivit wtatennis.com.

Simona Halep este încrezătoare înaintea confruntării din semifinale cu Arina Sabalenka. “Ştiu că va fi diferit (faţă de Shenzhen), pentru că Sabalenka este are multă încredere în ea acum şi a învins multe jucătoare bune. Dar, în acelaşi timp, sunt încrezătoare. Va fi o mare provocare pentru mine după atât de multe meciuri. Va fi dificil, dar sunt aici ca să joc şi sper să câştig”, a afirmat ea.

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat pentru a patra oară în semifinalele turneului de la Cincinnati, trecând în sferturile de finală de sportiva ucraineană Lesia Ţurenko, numărul 44 mondial, scor 6-4, 6-1.



Alina Sabalenka (Belarus), locul 34 WTA, a învins-o în sferturi, scor 6-3, 6-4, pe americanca Madison Keys, locul 13 WTA.

Simona Halep şi Arina Sabalenka au mai fost adversare o singură dată, în acest an, în sferturi la Shenzhen, scor 6-2, 6-2 pentru româncă.

Afla mai multe despre: halepvictoriecincinnati 

viewscnt
Articole similare