Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep şi Horia Tecău, în doliu! Omul care i-a susţinut financiar la începuturile carierelor s-a stins din viaţă din cauza coronavirusului

Simona Halep şi Horia Tecău, în doliu! Omul care i-a susţinut financiar la începuturile carierelor s-a stins din viaţă din cauza coronavirusuluigalerie foto

Tenis

Comentarii

Unul dintre cei mai bogaţi constănţeni, şi totodată, omul care i-a ajutat extrem de mult în carieră pe Simona Halep şi Horia Tecău, Corneliu Idu (70 de ani), a decedat în seara de luni spre marţi.

Corneliu Idu, omul a cărui avere era de aproximativ 250 de milioane de euro, era internat în spital cu COVID-19 şi a suferit un atacat de cord, care s-a dovedit a-i fi fatal.

Corneliu Idu deţinea mai multe afaceri, printre care şi SC Idu Shipping and Services SRL. Acesta era patronul arenelor de tenis IDU din staţiunea Mamaia unde s-au pregătit de-a lungul timpului numeroşi sportivi din Constanţa şi România, printre ei Andrei Pavel, Horia Tecău sau Simona Halep. Arenele de Idu au găzduit, de-a lungul timpului, partidele echipelor naţionale de FED Cup şi Cupa Davis.

Corneliu Idu a susţinut-o financiar de Simona Halep în carieră, de la 14 ani la 17 ani, investind în fostul lider mondial aproximativ 300.000 de euro. Cu toate acestea, cei doi nu mai erau în cele mai bune relaţii. Totul s-a rupt după ce Simona a câştigat turneul de la Roland Garros la junioare.

"Nu mai vreau să vorbesc despre perioada cand am ajutat-o pe Simona Halep. Este o poveste atât de veche, iar ea a crescut atât de mare încat nu isi are rostul sa va mai pierdeti timpul cu mine. Nu suntem în relaţii mai bune, suntem în relaţii zero", declara Corneliu Idu, în urmă cu un an şi jumătate, pentru Sport.ro.

Companiile aflate în portofoliu lui Corneliu Idu sunt, pe lângă Idu Shipping and Services SRL Constanţa, şi Octogon Shipping and Services SRL Constanţa-acţionar unic, Octogon Gas and Logistics SRL Constanţa-acţionar unic, Coremar S.A. Constanta-acţionar, Boraz Holding AG. Zurich/Elvetia-acţionar unic, Comvex S.A.Constanţa-acţionar majoritar, Tenis Club Idu SRL Mamaia-acţionar unic.

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang