Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-3, la Autralian Open! Debut perfect pentru "Simo", care a revenit excelent de la 1-3 în setul secund

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-3, la Autralian Open! Debut perfect pentru "Simo", care a revenit excelent de la 1-3 în setul secund

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, şi Irina Begu, locul 64 WTA, vor evolua, marţi, în turul I al Australian Open.

LIVE TEXT | Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-3

SETUL 2:

6-3: GAME, SET, MECI! Simona Halep o învinge pe Magdalena Frech cu 6-4, 6-3 şi accede în turul secund al Australian Open! "Simo" a profitat de a doua minge de meci din game şi nu a iertat. În turul doi, Simona o va întâlni pe câştigătoarea meciului Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 83 WTA) – Katie Volynets (SUA, 176 WTA).

5-3: Game solid făcut de Simona Halep, care e la un singur pas de câştigarea meciului şi calificarea în turul secund. Frech serveşte pentru a rămâne în partidă.

4-3: BREAK! Ce revenire! Simona Halep întoarce scorul de 1-3 şi conduce acum, urmând să se servească pentru a se desprinde decisiv în partida cu Magdalena Frech.

3-3: Nicio şansă! Simona egalează scorul după ce Magdalena Frech a câştigat un singur punct în ultimele două game-uri! Halep anunţă revirimentul.

2-3: REBREAK! Simona, reacţie de mare campioană. Halep câştigă clar, la 0, pe serviciul adversarei şi ţine aproape de Magdalena Frech în setul secund.

1-3: BREAK! Magdalena Frech! Probleme pentru Simona, care greşeşte mai mult şi îi permite polonezei să se desprindă. Frech urmează să servească pentru a pune o distanţă şi mai mare între ea şi Halep.

1-2: Frech, în avantaj! Game extrem de disputat care ajunge în contul jucătoarei din Polonia, care şi-a ridicat nivelul în startul setului secund.

1-1: REBREAK! Magdalena Frech se ţine tare. Poloneza reacţionează imediat şi câştigă pe serviciul Simonei Halep pentru a egala situaţia pe tabelă.

1-0: BREAK! Halep, exact ca în primul set. Simona începe cu break, câştigă pe serviciul adversarei în primul game din setul al doilea!

A început setul al doilea de pe Margaret Court!

SETUL 1:

6-4: GAME şi SET Simona! Halep îşi adjudecă primul set după un ultim game în care a servit foarte bine, iar adversara nu a putut ţine pasul.

5-4: Simona urmează la serviciu pentru câştigarea setului. Halep a luptat extraordinar în game şi a reuşit să revină din spate, dar în cele din urmă Magdalena Frech l-a trecut în cont. Game-ul a durat peste cinci minute.

5-3: Frech e încă în meci! Poloneza reuşeşte un break pe serviciul Simonei Halep şi reuşeşte să supravieţuiască. Serveşte pentru a se apropia şi mai mult de româncă.

5-2: BREAK Simona! Halep se impune din nou pe serviciul Magdalenei Frech şi urmează să servească pentru câştigarea setului!

4-2: Avantaj dublu pentru Simona! Halep serveşte bine după ce a făcut break şi îşi consolidează avantajul în faţa Magdalenei Frech. Românca se apără foarte bine la ultimul punct şi o obligă pe poloneză să greşească, deşi aceasta urcase la fileu.

3-2: BREAK! Simona revine în avantaj după ce câştigă din nou pe serviciul adversarei Magdalena Frech. Halep urmează la serviciu pentru a-şi consolida avantajul. "Simo" a încheiat cu as.

2-2: Halep eglează la doi după un game solid la serviciu, dar a comis deja, per total, nouă erori neforţate în meci.

1-2: Frech preia conducerea! Simona Halep a fost aproape de un nou break, dar a ratat şansa pe care a avut-o, iar jucătoarea din Polonia a reuşit să-şi facă serviciul şi să treacă în avantaj, după un game destul de echilibrat. Pare că "Simo" va avea de furcă pentru a trece în turul următor.

1-1: REBREAK! Răspuns ferm din partea Magdalenei Frech! Simona serveşte bine, dar ezită şi trimite două mingi aiurea, una afară şi una în fileu, iar Frech profită de prima minge de break şi îşi recuperează serviciul!

1-0: Simona Halep începe foarte bine, cu break, partida din primul tur de la Melbourne. Nu i-a dat nicio şansă adversarei şi a arătat mult calm şi siguranţă în debutul meciului.

A început partida!

Halep va da piept cu poloneza Magdalena Frech, locul 102 WTA, în al treilea meci de pe arena Margaret Court. Această întâlnire se dispută după un meci de simplu feminin, Daria Saville (Australia) - Rebecca Peterson (Suedia) şi unul de simplu masculin, Andrei Rublev (Rusia) - Gianluca Mager (Italia). Partidele pe a doua arenă de la Melbourne Park încep la ora 02.00.

În primul meci de pe John Cain Arena, Sorana Cîrstea evoluează, de la ora 02.00, cu Petra Kvitova din Cehia, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20.

Tot în primul joc, dar pe terenul 15, Irina Begu o va întâlni pe americanca Oecane Dodin, locul 85 WTA. Şi pe acest teren meciurile încep la ora 02.00.

Clasamentul WTA, actualizat

Simona Halep se menţine pe locul 15, cu 2.657 de puncte, în clasamentul WTA publicat luni. Ierarhia este condusă în continuare de Ashleigh Barty, cu 7.111 de puncte. Jaqueline Cristian, numărul 69 mondial, şi Elena-Gabriela Ruse, locul 72 WTA, sunt la cele mai bune clasări din carieră.

Româncele din Top 200 WTA ocupă următoarele poziţii:

  • 15. Simona Halep - 2.657 puncte;
  • 38. Sorana Cîrstea - 1.502;
  • 64. Irina-Camelia Begu - 1.033 (-6 poziţii);
  • 69. Jaqueline Cristian - 991 (+4);
  • 72. Elena Gabriela Ruse - 951 (+10);
  • 116. Ana Bogdan - 673 (-1);
  • 122. Mihaela Buzărnescu - 621 (+2);
  • 134. Irina Bara - 573 (+2).

Primele zece locuri ale clasamentului WTA sunt ocupate de următoarele jucătoare:

  • 1. Ashleigh Barty (Australia) - 7.111 de puncte;
  • 2. Arina Sabalenka (Belarus) – 5.698;
  • 3. Garbine Muguruza (Spania) – 5.425;
  • 4. Barbora Krejcikova (Cehia) – 5.213;
  • 5. Karolina Pliskova (Cehia) – 4.582;
  • 6. Paula Badosa (Spania) - 4.264 (+3);
  • 7. Anett Kontaveit (Estonia) - 4.231;
  • 8. Maria Sakkari (Grecia) - 4.071 (-2);
  • 9. Iga Swiatek (Polonia) - 3.916 (-1);
  • 10. Ons Jabeur (Tunisia) - 3.500.

Afla mai multe despre: australian opensimona halep 

viewscnt
Articole similare