Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, strălucitoare şi-n afara terenului. A arătat fanilor noul său cadou primit - preţ de catalog 50.000 de euro

Simona Halep, strălucitoare şi-n afara terenului. A arătat fanilor noul său cadou primit - preţ de catalog 50.000 de euro

Tenis

Comentarii

Chiar dacă a terminat doar trei meciuri în ultimele două luni de zile, Simona Halep continuă să fie privilegiată de sponsorii săi. Unul dintre aceştia i-au făcut un cadou care, pe piaţa ceasurilor de lux, se găseşte la peste 50.000 de euro.

Aflată pe locul 5 în ierarhia WTA, jucătoarea de tenis din Constanţa, Simona Halep, s-a menajat în această perioadă pentru ultimul turneu important al acestui sezon, Turneul Campioanelor de la Shenzen (China).

Frica de accidentări a determinat-o pe Simona Halep să zică pas şi turneului Kremlin Cup, care a avut loc între 14 şi 20 octombrie, la Moscova. Românca a fost în capitala Rusiei şi a vizitat cele mai faimoase locuri, fiind complet fascinată de cele văzute. După plimbarea din Rusia, Halep a urcat în avionul de Shenzen, China.

Înainte de a pleca din ţară, Simona şi-a prezentat noul cadou, primit din partea unuia dintre sponsori: un ceas Hublot, cotat la peste 50.000 de euro. Halep a postat mai multe fotografii pe InstaStory-ul personal.

La Turneul Campioanelor de la Shenzhen, alături de Simona Halep, vor mai participa Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Bianca Andreescu, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Elina Svitolina şi Belinda Bencic.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare