Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, suspendată 4 ani. Reacţia lui Toni Iuruc: ”O cunosc, ştiu tot ce a făcut”

Simona Halep, suspendată 4 ani. Reacţia lui Toni Iuruc: ”O cunosc, ştiu tot ce a făcut”

Tenis

Comentarii

Toni Iuruc a reacţionat după suspendarea drastică primită de Simona Halep în cazul de dopaj.

Reacţia lui Toni Iuruc după ce Halep a fost suspendată 4 ani: ”O cunosc, ştiu tot ce a făcut” 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, marţi, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

ITIA a precizat că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Toni Iuruc, fostul soţ al Simonei, şi-a exprimat opinia despre decizia drastică anunţată de ITIA.

„Îmi pare foarte rău de Simona. Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei. Vă spun la modul cel mai serios că sunt foarte mirat de această suspendare, pentru că mi se pare prea drastică. Nu sunt specialist, nu mă pricep, nu o să spun că eu cunosc ceea ce înseamnă tot acest proces legat de dopajul Simonei.

Nu mă pricep la aceste lucruri, dar mi se pare o decizie foarte, foarte dură. Gândiţi-vă, patru ani de suspendare! Este ceva ce, fără să fiu expert, nu ştiu dacă vreun tenismen sau sportiv într-o situaţie similară a primit. Îmi aduc aminte de alţi sportivi.

Au primit 10 luni sau 12 luni, dar patru ani mi se pare o decizie de o duritate dusă la extrem. Altfel nu am ce să să mai spun, pentru că nu pot să comentez legitimitatea acestei decizii, nu mă pricep. Vreau doar să spun că o susţin pe Simona, îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă.

O cunosc, ştiu cât de mult a luptat pentru imaginea ei în tenis, pentru locul pe care ajuns, pentru dorinţa de a aduce rezultate şi de a face onoare României. Eu am văzut-o antrenându-se la 40, 50 de grade. Este un om care şi-a dedicat toată viaţa tenisului”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik. 

  • 29 august 2022 este data ultimului meci jucat de Simona Halep: vs. Daria Singur, la US Open, în primul tur (2-6, 6-0, 4-6)

În august 2022, Simona Halep a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat chiar în cadrul turneului US Open, după înfrângerea surprinzătoare în primul tur împotriva Dariei Snigur.

Afla mai multe despre: simona haleptenistoni iurucdopaj 

viewscnt
Articole similare