Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep va evolua în premieră la un nou turneu! ”Abia aştept să joc pentru prima oară pe zgura verde”

Simona Halep va evolua în premieră la un nou turneu! ”Abia aştept să joc pentru prima oară pe zgura verde”galerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep, numărul şase WTA, a anunţat, prin intermediul reţeleleor de socializare, că din noul sezon va partcipa în premieră la turneul de la Charleston din luna aprilie 2020.

"Abia aştept să joc la Charleston pentru prima oară în cariera mea. Am auzit multe lucruri frumoase despre acest turneu şi sunt încântată să anunţ că face parte din calendarul meu în 2020. Multe jucătoare au povestit că se simt ca acasă la Charleston, aşa că abia aştept să vizitez oraşul şi să joc pentru prima oară pe zgura verde", a fost mesajul Simonei Halep.

Americanii, etuziasmaţi de anunţul făcut de jucătoarea din România

"Vom sărbători aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea turneului, şi nu se putea un moment mai potrivit pentru ca Simona Halep să ne onoreze cu prezenţa. Simona este o jucătoare agresivă, cu o precizie în stilul de joc, cu putere şi viteză. Sunt convinsă că fanii o vor îndrăgi. A meritat aşteptarea", a declarat Eleanor Adams, managerul de la Charleston.

Simona Halep va juca în turul doi la Wuhan Open

Jucătoarea Simona Halep, locul 6 WTA şi favorită 4, va evolua la turneul Wuhan Open direct în turul doi, fază în care o va întâlni pe Barbora Strycova sau pe Xiyu Wang.

Afla mai multe despre: tenissimona halep,  

viewscnt
Articole similare