Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, victima sexismului la Roma? Acuzaţii pentru organizatori: "În iad cu ei!"

Simona Halep, victima sexismului la Roma? Acuzaţii pentru organizatori: "În iad cu ei!"

Simona Halep

Comentarii

Diferenţa dintre premiile în bani câştigate de Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) şi Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) la turneul de la Roma a fost motiv de controverse şi reacţii dure pentru fanii de pe Twitter. Organizatorii turnului de la Foro Italico au fost acuzaţi de sexism pe reţelele sociale.

Doar că diferenţa n-a fost măsura scandalului creat. Fanii au observat că premiul pe care l-a încasat Simona Halep pentru câştigarea turneului de la Roma în proba feminină - de 205.190 de dolari -, este cu zece dolari mai mic faţă de cecul încasat de Novak Djokovic, care a primit din partea organizatorilor 205.200 de dolari.

Prilej de scandal şi acuzaţii de sexism pe Twitter. Fanii au taxat mica diferenţă dintre cele două premii, conform Argerpres. „Oamenii care au făcut diferenţa la premii sunt misogini. Punct”, a fost una dintre reacţiile apărute pe Twitter. Un alt utilizator a scris: „Parcă zici că dacă au avut aşa mare nevoie de acei 10 euro pentru a se simţi mai bărbaţi, în iad cu ei”.

Simona Halep a câştigat două turnee după ce tenisul mondial şi-a reluat activitatea în pandemia de COVID-19, la Praga şi Roma.

Afla mai multe despre: simona halepsexismacuzatiiwta roma 

viewscnt
Articole similare