Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep vs 'Miki' Buzărnescu – Cote 'suculente' pentru pariori (P)

Simona Halep vs 'Miki' Buzărnescu – Cote 'suculente' pentru pariori (P) galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Vom avea un duel 100% românesc în turul secund la Wimbledon 2019. Numărul 7 în clasamentul WTA, Simona Halep, va da piept miercuri cu Mihaela Buzărnescu, locul 53 în topul WTA.

Această partidă va reprezenta o premieră pentru constănţeancă, în sensul că va întâlni pentru prima dată o adversară din România la un turneu de Mare Şlem. Cele două componente ale echipei naţionale de tenis feminin s-au întâlnit o singură dată acum 11 ani, pe zgura de la Monteroni D'Arbia, Simona câştigând partida cu scorul de 6-3, 6-0, însă locurile s-au schimbat mult de atunci.

Niciuna dintre cele două sportive nu traversează o formă excelentă, iar suprafaţa de joc de la Wimbledon nu este deloc pe gustul româncelor, fapt pentru care această partidă este deschisă oricărui rezultat.

Chiar şi aşa, nu putem ignora faptul că Simona a fost mereu în top 10-ul tenisului mondial în ultimii 5 ani, lucru care spune multe despre valoarea sa. Totuşi, în astfel de meciuri în care există o puternică încărcătură emoţională şi o miză destul de mare ne putem aştepta la orice.

Wimbledon 2019: Ediţie plină de surprize

5 dintre favoritele de pe tabloul feminin au părăsit deja All England Club în primul tur. Naomi Osaka (2), Aryna Sabalenka (10), Marketa Vondrousova (16), Caroline Garcia (23), Daria Kasatkina (29).

Eliminarea lui Naomi Osaka, favorita numărul 2, concurează cu cea a lui Venus Williams, care deşi atins vârsta de 39 de ani, are nu mai puţin de 5 titluri câştige în iarba de la Wimbledon. Venus, care este şi cea mai în vârstă jucătoare din turneu, a fost eliminată de Cori Gauff – o compatrioată în vârstă de numai 15 ani care a venit din calificări – în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Casele de pariuri acordau o cotă de peste 4.00 pentru victoria tinerei sportive. Cei care se pricep în ceea ce priveşte depistarea acestor tipuri de surprize au ocazia de se înregistra online la una dintre agenţiile licenţiate la ONJN şi recomande de specialişti: https://pariurix.com/agentii/articole-recomandate/case-de-pariuri-online.html.

Bookmakerii nu concept un eşec din partea Simonei

Dacă ar fi să ne luăm după cotele oferite de casele de pariuri online de top, ar urma să credem că Mihaela Buzărnescu nu are absolut nici o şansă de a se impune în partida directă. Halep are o cotă de 1.15, în timp ce bucureşteancă are o cotă uriaşă pentru a se impune: 5.50.

În primul tur, Simona a trecut de Aliaksandra Sasnovich, nr. 36 în clasamentul WTA, cu scorul de 6-4, 7-5, în timp ce Miki a învins-o pe Jessica Pegula, nr. 62 în topul WTA, tot în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-4.

Momentan, linia de handicap asiatic principală ne indică faptul că Simona ar trebui să se impună la o diferenţă de 5 sau 6 game-uri, însă cei care cred că această partidă va fi una echilibrată pot juca pariul: Buzărnescu +5.5 game-uri la o cotă de aproximativ 1.85.

În aceeaşi ordine de idei, cei care se aşteaptă că partida va fi una strânsă, ar putea să mizeze şi pe pronosticul: Peste 19.5 game-uri, care are o cotă de 1.95. Pariorii temerari care vor miza pe faptul că Mihaela va câştiga cel puţin un set, pot prinde o cotă frumoasă în acest moment: 2.60.

Cine are mare încredere în Buzărnescu şi crede că bucureşteanca va reuşi surpriza şi o va elimina pe Simona în două seturi, poate prinde o cotă de 9.00 pentru un astfel de rezultat. Fără îndoială însă, cel mai probabil rezultat, din punctul de vedere al caselor de pariuri online, este că partida se va încheia cu victoria constănţencei în două seturi, pronostic care primeşte o cotă de numai 1.45.

Din declaraţiile şi jocul sportivelor noastre se înţelege faptul că niciuna dintre cele două jucătoare nu îşi face mari speranţe cu privire la acest turneu, astfel încât disputa va fi una mai mult una de orgolii. Din acest punct de vedere, Mihaela are mai multe motive să se ambiţioneze în acest meci, întrucât o victorie ar putea însemna mult pentru palmaresul său. Pentru Simona Halep, marea performanţă nu mai pare să fi un obiectiv real după ce a încetat colaborarea cu Darren Cahill.

Este limpede faptul că majoritatea românilor vor miza pe victoria Mihaelei, în principal datorită cotelor oferite. Cine se va impune însă, este greu de spus. Important este că o astfel de partidă ar putea să apropie mai mulţi români de acest sport nobil.

Încheiem cu spusele Mihaelei Buzărnescu: „Sper să fie un meci frumos şi cea mai bună să câştige!

Hai România!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halepmihaela buzarnescupariuri x 

viewscnt
Articole similare