Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, campioane olimpice la Tokyo! ”A fost multă muncă, dar a meritat. La următoarele competiţii, vrem medalii la fel de strălucitoare”

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, campioane olimpice la Tokyo! ”A fost multă muncă, dar a meritat. La următoarele competiţii, vrem medalii la fel de strălucitoare”

Jocurile olimpice

Comentarii

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au adus României prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce au câştigat proba de dublu vâsle feminin.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au reuşit performanţa carierei miercuri, la Tokyo. Româncele au obţinut medalia de aur la dublu vâsle feminin, aducând prima medalie de aur a României la această ediţie a Jocurilor Olimpice.

Radiş şi Bodnar au făcut o cursă fenomenală în finală şi au terminat cu timpul de 6:41:03, terminând în faţa Noii Zeelande şi a Olandei. Medalia câştigată de acestea a fost a treia a României de la Tokyo, după cele de argint obţinute de Ana Maria Popescu, la scrimă, şi Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari, la patru rame masculin.

În urma performanţei de senzaţie reuşită de românce, Simona Radiş a oferit o primă reacţie.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, campioane olimpice la Tokyo!

”A fost un sentiment de bucurie, de recunoştinţă, de mulţumire şi de multă fericire. A fost foarte multă muncă, dar a meritat, pentru că rezultatul e extraordinar. În următoarea perioadă ne vom lua un timp liber, pentru că am stat departe de cei dragi şi e momentul să stăm cu ei.

După acest timp, începem iar munca, o luăm de la capăt, pentru ca la următoarele competiţii să luăm medalii la fel de strălucitoare. Sportul românesc poate foarte mult, încă nu s-au terminat Jocurile, medalii vor mai veni, dar şi cele de până acum sunt foarte valoroase.

Nu orice sportiv califcat trebuie să ia medalie, şi doar calificarea e o perormanţă. Uneori nu se poate obţine acel rezultat. Nu avem cum să sărbătorim, suntem închişi în sat, ne-am bucurat doar între noi şi ne vom bucura acasă alături de cei dragi”, a declarat Simona Radiş, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: simona radişancuţa bodnarcampioane olimpice româniadublu vâsle femininjocurile olimpiceolimpiadă 

viewscnt
Articole similare