Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simone Biles, pentru a patra oară campioană mondială la individual-compus. Reprezentanta României a terminat abia pe locul 17

Simone Biles, pentru a patra oară campioană mondială la individual-compus. Reprezentanta României a terminat abia pe locul 17

Gimnastică

Comentarii

Gimnasta americană Simone Biles a câştigat, joi, la Campionatul Mondial de la Doha, pentru a patra oară medalia de aur la individual-compus. Denisa Golgotă a fost pe locul 17.

Podiumul finalei la individual-compus a fost ocupat, în ordine, de Simone Biles (SUA, 57.491 puncte), Mai Murakami (Japonia, 55.798) şi Morgan Hurd (SUA, 55.732).

Reprezentanta României, Denisa Golgotă, s-a clasat pe locul 17, cu un total de 51.865 puncte.

Aceasta a fost singura finală feminină cu reprezentare tricoloră la CM de la Doha.

Campionatul Mondial de la Doha continuă vineri şi sâmbătă cu finalele pe aparate.

Până acum s-au mai disputat finalele pe echipe, medaliile de aur revenind Chinei (masculin) şi  SUA (feminin), respectiv cea masculină la individual-compus (rusul Artur Dalaloyan, aur – Andrei Muntean, locul 22).

Peste 500 de gimnaşti concurează pentru cele 42 de medalii mondiale puse în joc, din care 14 sunt de aur. CM de la Doha reprezintă şi prima etapă de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Obiectivul delegaţiei României, feminină şi masculină, la CM de la Doha este clasarea în primele 24 de echipe ale lumii şi a fost deja atins, echipele tricolore obţinând calificarea la Campionatele Mondiale de la Stuttgart din 2019.

Campionatul Mondial de la Doha se desfăşoară între 25 octombrie şi 3 noiembrie.

Afla mai multe despre: simone bilescampionatul mondial de gimnasticadenisa golgota 

viewscnt
Articole similare