Experiențe împreună.
You are here:

Simone Biles s-a retras din cinci finale la Jocurile Olimpice. Se gândeşte să renunţe şi la cea de la bârnă, unde Larisa Iordache e calificată

Simone Biles s-a retras din cinci finale la Jocurile Olimpice. Se gândeşte să renunţe şi la cea de la bârnă, unde Larisa Iordache e calificată
Comentarii

Forul naţional de gimnastică din SUA (USA Gymnastics) a anunţat, duminică, retragerea sportivei Simone Biles şi din finala la sol,după ce aceasta a renunţat la cea pe echipe, individual-compus, sărituri şi paralele, invocând probleme legate de sănătatea mentală. Biles ”se mai gândeşte” la finala de la bârnă, programată marţi.

Duminică sunt programate finalele feminine la sărituri şi paralele, iar Biles a decis, sâmbătă, să se retragă şi de pe aceste liste de start.

Anterior, ea a părăsit finala pe echipe, chiar după sărituri, şi s-a retras şi din cea la individual-compus. Conform anunţului USA Gymnastics, o decizie privind participarea în finala de la bârnă, din 3 august, va fi anunţată în timp util.

Gimnasta în vârstă de 24 de ani a invocat probleme legate de sănătatea mentală.

Simone Biles este singura gimnastă de la JO de la Tokyo, care a obţinut calificarea în toate cele şase finale ale competiţiei. În 2016, Biles a câştigat patru medalii olimpice de aur.

În finala de la bârnă este calificată şi Larisa Iordache.

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...