Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simone în locul lui Simeone. "Cholo", pe făraş după 10 ani la Atletico! Şefii i-au găsit înlocuitor

Simone în locul lui Simeone. "Cholo", pe făraş după 10 ani la Atletico! Şefii i-au găsit înlocuitor

La Liga

Comentarii

Diego Simeone e pe făraş după 10 ani la Atletico Madrid. Campioana Spaniei traversează o perioadă slabă de formă şi a ajuns pe locul patru după înfrânegerea cu Barcelona (2-4, pe Camp Nou). Şefii grupării "rojiblanco" i-au găsit deja înlocuitor lui "Cholo", cel mai bine plătit antrenor din lume, în persoana lui Simone Inzaghi.

Simone în locul lui Simeone. "Cholo", pe făraş după 10 ani la Atletico! Şefii i-au găsit înlocuitor

Atletico Madrid a câştigat campionatul în LaLiga după şapte ani, având la dispoziţie un lot foarte bun şi profitând de faptul că Barcelona şi Real Madrid, rivalii din Spania, se "clătinau". În actuala stagiune, Atletico a căzut pe locul patru şi trece printr-o perioadă slabă de formă.

Ca atare, se pare că - susţine Corriere dello Sport - Atletico Madrid i-a găsti deja înlocuitor lui Diego Simeone, care e pe făraş după 10 ani petrecuţi la grupea de pe Wanda Metropolitano. Sursa citată susţine că şefii lui Atletico Madrid îi fac marcaj strâns lui Simone Inzaghi, antrenorul Interului, care se protiveşte filosofiei clubului din ultimii ani, chiar şi sistemului de joc.

Simone Inzaghi o antrenează în prezent pe Inter şi e pe primul loc în Serie A, după ce în ultimele sezoane a făcut performanţă cu Lazio.

Diego Simeone mai are contract cu Atletico Madrid până în vara lui 2024 şi e cel mai bine plătit antrenor din lume, cu un salariu de 22 de milioane de euro pe an. Asta pentru că, de la venirea sa pe banca tehnică, "Cholo" a transformat-o pe Atletico: a câştigat două titluri, două Europa League, două Supercupe ale Europei, o Cupă şi o Supercupă a Spaniei şi a jucat două finale de UCL.

În 2016, Diego Simeone a fost declarat antrenorul anului.

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridsimone inzaghiantrenor 

viewscnt
Articole similare