Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Simt că vestiarul mă susţine!". Reacţia lui Quique Setien după Barcelona - Atletico 2-2: ce a spus despre Griezmann

"Simt că vestiarul mă susţine!". Reacţia lui Quique Setien după Barcelona - Atletico 2-2: ce a spus despre Griezmann

FC Barcelona

Comentarii

Quique Setien (61 de ani), antrenorul Barcelonei, a reacţionat, marţi noapte, după meciul FC Barcelona - Atletico Madrid 2-2, care a redus şi mai mult şansele catalanilor la câştigarea titlului în LaLga. Setien a spus că e mulţumit de cum au arătat fotbaliştii săi, cărora le-a lipit puţină şansă, consideră el. De asemenea, tehnicianul a vorbit despre situaţia lui Griezmann.

Barcelona a făcut un nou egal, 2-2 cu Atletico Madrid, după ce etapa trecută a remizat, cu acelaşi scor, în partida cu Celta Vigo. Deşi la Vigo au apărut probleme şi chiar critici din partea jucătorilor pentru Quique Setien şi stafful său, antrenorul spune că simte că vestiarul e lângă el.

Setien a vorbit despre rezultatul de pe Camp Nou: "Nu sunt satisfăcut. Îmi place să câştig, dar sunt fericit pentru modul cum au arătat jucătorii, au fost foarte buni, dar ne-a lipsit puţin şansă. Sunt fericit pentru joc, dar nu şi pentru rezultat. Simt că vestiarul e alături de mine, mă susţine!", a spus Quique Setien, potrivit Sport.

Antrenorul catalan a discutat şi despre situaţia lui Antonio Griezmann, ţinut pe bancă aproape toată partida contra fostei sale echipe, Atletico Madrid. Quique Setien a dezvăluit că va avea o discuţie cu fotbalistul francez: "O să vorbesc cu Griezmann, înţeleg că e greu pentru el să prindă atât de puţine minute. Voi vorbi cu el, dar nu îmi pare rău, pentru că e vorba de decizii. Dar pot înţelege că el se poate simţi rău, îmi pare rău pentru el, e o persoană bună şi un profesionist desăvârşit", a mai spus Setien.



Antoine Griezmann a început partida cu Atletico Madrid ca rezervă şi a fost introdus în teren de Quique Setien abia în minutul 90, când catalanii forţau golul succesului. Griezmann i-a luat locul în teren lui Vidal, în minutul 90, şi a stat pe teren cinci minute, cu tot cu prelungiri.

Afla mai multe despre: quique setienfc barcelonalaliga 

viewscnt
Articole similare