Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Simţeam că nu mai pot să rezist! Era să îmi cadă telefonul din mână” Gestul făcut de Marius Avram după ce a fost scos de pe lista FIFA

 „Simţeam că nu mai pot să rezist! Era să îmi cadă telefonul din mână” Gestul făcut de Marius Avram după ce a fost scos de pe lista FIFA

Superliga

Comentarii

Marius Avram (41 de ani) a povestit ce a făcut după ce a primit vestea total neaşteptată cum că a fost scos de pe lista FIFA.

Şeful CCA, Kyros Vassaras a luat atunci decizia neaşteptată, care l-a lăsat mască pe Avram. 
"Am primit-o sec, la telefon. Fără niciun fel de explicaţii. Acum râd, dar în momentul respectiv era să-mi cadă telefonul din mână. Nu ştiam absolut nimic, nu mă aşteptam absolut deloc. A fost un şoc! O bombă! 'Acum două zile ai fost scos de pe lista FIFA'. 'Poftim?'. 'Da. Succes în continuare în Liga 1'. Eu am spus 'la revedere'. Am zis: 'hai, ca să nu degenereze conversaţia între noi, hai să o încheiem acum'. Simţeam că nu mai pot să rezist!", a spus Marius Avram, conform AS.ro.
  • 245 de meciuri a strâns Marius Avram la nivelul Ligii 1
Avram s-a lăsat de arbitraj, chiar după acest episod controversat. La finalul acestui an, Marius Avram şi Sebastian Colţescu au fost scoşi de pe lista FIFA, în locul lor intrând Marian Barbu şi Andrei Chivulete.

Kyros Vassaras îl invită la CCA pe Marius Avram

Kyros Vassaras a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre faptul că acceptă la CCA pe oricine care îşi doreşte să ajute la dezvoltarea arbitrajului. Fostul arbitru grec, Kyros Vassaras, a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekom Sport că uşile Comisiei Centrale a Arbitrilor sunt deschise pentru oricine care îţi doreşte să dezvolte arbitrajul în România. Şeful CCA a fost întrebat despre foştii mari arbitrii români, care au ales să nu se implice încă în proiectele Comisiei şi dacă aceştia ar putea să o facă.
„În primul rând, toată lumea este binevenită. Iau în considerare ceea ce am discutat despre Marius Avram. L-am invitat să ni să alăture atunci când se va opri. Să fie un sfătuitor într-un proiect pentru tineri. Deoarece consider că după ce am trăit multe momente frumoase în arbitraj, trebuie să le dăm înapoi. Unii oameni au decis să se implice în alte aspecte ale fotbalului, precum media, la cluburi. De ce nu, este un drept. O pot face, este o slujbă, este ceva care le place, rămân în fotbal. Cine spune că nu avem nevoie de sfaturile lor.", a declarat şeful CCA.

 

Afla mai multe despre: marius avramkyros vassaras 

viewscnt
Articole similare