Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sincer, mă aşteptam să fie Contra schimbat”. Alibec, tranşant după eşecurile naţionalei: ”N-ar trebuie să ne speriem de toate echipele care joacă cu noi”

”Sincer, mă aşteptam să fie Contra schimbat”. Alibec, tranşant după eşecurile naţionalei: ”N-ar trebuie să ne speriem de toate echipele care joacă cu noi”

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec a vorbit deschis despre meciurile cu Suedia şi Spania, ambele pierdute şi în urma cărora am ratat şansa să ne calificăm la EURO 2020, din preliminarii.

Forma bună i-a adus lui Alibec revenirea la naţională, însă a jucat doar 20 de minute în eşecul cu 0-2 în faţa cu Suediei. Cu Spania n-a fost folosit deloc şi spune că este dezamăgit că n-a putut să-şi ajute echipa. Atacantul de 28 de ani spune că se aştepta ca selecţionerul să fie schimbat şi a vorbit şi despre unul dintre motivele pentru care naţionala nu mai reuşeşte să se califice la turneele finale: frica de adversari.

”(Despre meciul cu Spania) Îmi pare rău că nu am jucat, asta este viaţa. Aţi văzut că este diferenţa foarte mare şi să sperăm că mai avem o şansă cu Liga Naţiunilor. (Te aşteptai la schimbarea selecţionerului?) Am văzut că s-a tot vorbit. Mă aşteptam, sincer. Părerea mea este că trebuie să avem mai multă încredere în noi şi nu ar trebui să ne speriem de toate echipele care joacă cu noi. Înainte jucam de la egal la egal, acum ne este frică de Suedia, de Norvegia. Nu cred că ar trebui să facem asta.

(Despre barajul din Liga Naţiunilor) Sper să jucăm de la egal la egal, deşi jucăm semifinala în deplasare. Trebuie să mergem acolo ca să câştigăm, altfel nu avem nicio şansă ca să ajungem la Euro”, a declarat Denis Alibec.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare