Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sincer, n-aş suferi prea mult pentru Dinamo". VIDEO | Pavel Badea, moment amuzant în direct

"Sincer, n-aş suferi prea mult pentru Dinamo". VIDEO | Pavel Badea, moment amuzant în direct

Superliga

Comentarii

Directorul sportiv al CS U Craiova, Pavel Badea, a vorbit în direct la Telekom Sport despre planurile echipei oltene pentru a doua parte a sezonului.

  • Dinamo - CS U Craiova e LIVE pe Telekom Sport 1, duminică, de la 20:45

Primul meci oficial din 2018 al Craiovei va fi chiar în faţa rivalilor de la Dinamo, în Ştefan cel mare, iar meciul e unul vital pentru roş-albi, în condiţiile în care în acest moment sunt în afara play-off-ului.

Pavel Badea spune că se aşteaptă la un meci spectaculos, din care Craiova să iasă învingătoare. Conştient că o înfrângere ar reduce mult şansele dinamoviştilor să mai ajungă în play-off, Badea se amuză şi spune că n-ar "suferi" foarte mult pentru rivali dacă acest lucru s-ar întâmpla.

Oficialul CS U Craiova a vorbit şi despre implicarea echipei sale în lupta pentru titlu, situaţia lui Băluţă sau venirea echipei naţionale la Craiova.

"Avem un grup mult mai puternic şi în condiţii normale ar trebui să avem un rezultat pozitiv. Dar fotbalul este frumos tocmai pentru că poate produce surprize. Meciul de duminică e determinant pentru echipa Dinamo pentru a fi sau a nu fi în play-off [...]

Să spun sincer, nu aş suferi prea mult pentru Dinamo (n.r. dacă ar pierde play-off-ul). Însă trebuie să recunoaştem că un play-off cu Dinamo ar fi mult mai spectaculos pentru fotbalul românesc
", a declarat Pavel Badea.

Vezi mai jos intervenţia integrală a lui Pavel Badea de la Sport Report.

 

Afla mai multe despre: pavel badeadinamocraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare