Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sincer, recunosc!" VIDEO | Miriuţă şi momentul în care îşi "pregătea" plecarea la Budapesta: "Nici nu mă mai urcam în autocar". Conferinţă spectaculoasă

"Sincer, recunosc!"  VIDEO | Miriuţă şi momentul în care îşi "pregătea" plecarea la Budapesta: "Nici nu mă mai urcam în autocar". Conferinţă spectaculoasă

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a impus pe terenul Concordiei Chiajna, scor 4-3, după o repriză secundă cu o desfăşurare incredibilă, în care s-au marcat toate cele şapte goluri.

Dinamo a condus cu 2-0, 3-1 şi 4-2, însă a tremurat pentru victorie pe final, iar Miriuţă recunoaşte că ar fi fost nevoit "să-şi facă bagajele şi să plece la Budapesta", dacă echipa sa nu obţinea toate cele trei puncte.

"Da, recunosc (n.r. că s-a temut). Ştiţi că sunt sincer şi recunosc. Mă gândeam că ne egalează, îmi fac bagajele şi plec la Budapesta. Nici nu mă mai urcam în autocar. Te gândeşti: mai sunt câteva minute, e imposibil, nu au avut ocazii. Dar au dat trei goluri. Adică ne-am dat încă trei goluri! Am dat şapte goluri astăzi! Deocamdată suntem bine. Mi-am făcut şi EKG, mi-am făcut şi analizele", a declarat Miriuţă la final.

  • Dinamo - FCSB e LIVE pe Telekom Sport 1, duminică, de la 20:45

Tehnicianul lui Dinamo priveşte acum spre derby-ul cu FCSB şi speră ca Dinamo să aibă parte de o puternică susţinere a fanilor în partida de duminică.

"Vom vedea duminică. Vor veni suporterii noştri care ne împing de la spate. Eu aşa ceva nu am văzut şi am jucat şi pe arene, pe la Dortmund, unde erau 80 de mii. Dar ăştia ai noştri, care sunt 5, 6.000, fac cât 80.000 din ăia! Eu cred că vor veni vreo 30 de mii, să se zguduie din temelii puţin Arena (n.r. Naţională). Trebuie să îi mulţumim şi să intrăm în play-off pentru ei!", a mai spus Miriuţă.

Afla mai multe despre: miriutadinamochiajna 

viewscnt
Articole similare