Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura cale prin care Barcelona îl poate transfera pe Erling Haaland. Anunţul făcut în Spania

Singura cale prin care Barcelona îl poate transfera pe Erling Haaland. Anunţul făcut în Spania

FC Barcelona

Comentarii

Erling Haaland (21 de ani) e unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Europa în momentul actual, iar mai multe clubruri sunt interesate de transferul său. Se pare că, deşi are o situaţie financiară grea, FC Barcelona a găsit o cale pentru a putea concura pentru obţinerea semnătura lui Haaland cu PSG, Chelsea sau Real Madrid.

Singura cale prin care Barcelona îl poate transfera pe Erling Haaland în vara lui 2022

Barcelona trece printr-o situaţie financiară foarte grea şi a fost aproape de faliment, dar şefii au reuşit să îndrepte clubul pe o rută normală. Catalanii vor avea bani de transferuri în iarnă şi vor încerca să aducă jucători de valoare, dar o adevărată lovitură pe piaţa de mercato ar putea avea loc în vară, prin semnarea lui Erling Haaland.

Site-ul fichajes.net scrie că Barcelona a găsit o cale pentru a-l tranfera pe Haaland. Sursa citată scrie că, deşi se află în continuare într-o situaţie financiară grea, catalanii l-ar putea aduce pe Haaland cu ajutorul fondurilor de investiţii. Potrivit celor de la fichajes.net, mai multe fonduri de investiţii ar fi interesate să o ajute pe Barcelona să-l transfere pe Haaland de la Borussia Dortmund.

Barcelona va avea concurenţă serioasă pentru transferul lui Erling Haaland. Real Madrid, PSG sau Chelsea sunt interesate de transferul vârfului de atac din Norvegia, iar o altă variantă ar putea fi Bayern, unde Haaland l-ar putea înlocui pe Robert Lewandowski.

Afla mai multe despre: erling haalandfc barcelonatransfercale 

viewscnt
Articole similare