Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura echipă din Europa la care Ianis are interzis. Motivul pentru care Gheorghe Hagi nu îl va lăsa niciodată să joace acolo

Singura echipă din Europa la care Ianis are interzis. Motivul pentru care Gheorghe Hagi nu îl va lăsa niciodată să joace acolo

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) este probabil cel mai curtat fotbalist român. Gheorghe Hagi are însă un cuvânt important de spus în privinţa următoarei destinaţii a mijlocaşului. „Regele” a declarat însă că şi-ar dori momentan ca fiul său să continue la Rangers.

Indiferent de oferte, există un club pentru care Gheorghe Hagi nu şi-ar dori să îşi vadă fiul jucând. Conform site-ului fotomac.com.tr, presa din Turcia a aflat despre interesul lui Fenebahce pentru Răzvan Lucescu şi despre faptul că antrenorul român ar putea veni la pachet cu Ianis Hagi.

Dacă prima varianta pare viabilă, publicaţia din Turcia  nu este de aceeaşi părere şi când vine vorba despre transferul lui Ianis: „Ianis Hagi, care e născut la Istanbul, a primit interzis din partea tatălui său să mearga la Fenerbahce... De asemenea, Ianis ar fi un fan al lui Galatasaray", scrie Fotomac.

Gheorghe Hagi este un adevărat idol pentru fanii lui Galatasaray. La gruparea Cim Bom, fostul decar a câştigat patru campionate, două Supercupe, două Cupe ale Turciei, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Afla mai multe despre: hagiianisfenerbahcegalatasaraytransfer 

viewscnt
Articole similare