Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura echipă din România care n-are antrenor de 15 etape! La ultimul meci, masorul a fost "principal" şi a scos un 1-1 în prelungiri :))

Singura echipă din România care n-are antrenor de 15 etape! La ultimul meci, masorul a fost "principal" şi a scos un 1-1 în prelungiri :))

Liga 2

Comentarii

Ripensia Timişoara este singura echipă din fotbalul românesc care în primele 14 etape de L2 a fost condusă de directorul sportiv Radu Suciu, iar la ultima partidă, cu FC Argeş, în rolul “principalului” a intrat masorul Iulian Munteanu! După ce-au fost conduşi de piteşteni, golul egalizator a venit în minutul 90+1

Echipa de pe Bega e pe loc retrogradabil în L3 după 15 etape, fiind pe 17 în clasamentul eşalonului secund. La ultimul meci de campionat, pe banca tehnică a echipei ca "prncipal" a stat masorul, asta după ce Suciu a refuzat să mai conducă echipa. 

“Eu sunt trecut ca masor al acestei echipe. A fost greu, pentru că e prima dată când am stat pe bancă în Liga a 2-a şi am răspuns de tot ce se întâmplă. Îi felicit pe băieţi pentru că au crezut până în ultimul moment că pot scoate un rezultat pozitiv”, a spus Munteanu la finalul partidei. 

De astăzi, echipa va fi condusă de Alexandru Pelici, fostul antrenor al lui Hermannstadt. Antrenorul de 44 de ani trebuia să înceapă munca din ianuarie, dar a fost convins de oficialii echipei să înceapă de astăzi pentru a încerca scăpa echipa din situaţia în care se află.

Afla mai multe despre: ripensialiga 2antrenormosourineditdeciziealexandru pelici 

viewscnt
Articole similare