Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura jucătoare din România calificată la Turneul Campioanelor, dupa ce Simona Halep a ratat prezenţa

Singura jucătoare din România calificată la Turneul Campioanelor, dupa ce Simona Halep a ratat prezenţa

Tenis

Comentarii

Simona Halep a ratat calificarea la Turneul Campioanelor, însă România va avea o reprezentantă la competiţia care va avea loc în Mexic.

Raluca Olaru şi Nadia Kichenok au încheiat cursa pentru calificarea la Turneul Campioanelor pe poziţia a 11-a, însă, în urma retragerilor echipelor Gabriela Dabrowski/Luisa Stefani (Canada/Brazilia) şi Catherine McNally/Cori Gauff (SUA), perechea româno-ucraineană a urcat pe locul 9.

În aceste condiţii, Raluca Olaru şi Nadia Kichenok vor intra la Turneul Campioanelor din postura de echipă de rezervă şi vor evolua doar dacă una dintre primele opt perechi se va retrage înaintea sau chiar în timpul meciurilor din grupe.

"Sunt fericită şi mândră să anunţ că eu şi Nadia Kichenok ne-am calificat la WTA Finals în Guadalajara, ca echipa a 9-a! Va fi pentru prima oară când voi fi prezentă la Turneul Campioanelor, chiar dacă în postura de echipă de rezervă. Un mod frumos de a încheia acest an foarte bun. Ne vedem în curând, Mexic!" , a fost mesajul postat de Raluca Olaru pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Raluca Olaru (@raluca1olaru)

Turneul Campioanelor are loc în perioada 10-17 noiembrie, în Guadalajara, şi pune la bătaie premii în valoare de 5 milioane de dolari.

Afla mai multe despre: raluca olaru 

viewscnt
Articole similare